Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony odhalila ponuku titulov, ktoré budú pre predplatiteľov služby PS Plus dostupné v poslednom mesiaci tohto roku.

PS4

Prvou hrou, ktorú obdržia majitelia PS4, bude kooperačná hack & slash dungeonovka Gauntlet: Slayer Edition od Arrowhead Game Studios, tvorcov prvého dielu Magicka, prípadne Helldivers. Hráči majú k dispozícii hrdinov štyroch rozličných rás a dungeony, v ktorých budete bojovať s nepriateľmi, sú z čiasti procedurálne generované. Ak máte radi kooperačné záležitosti, Gauntlet by mohlo byť niečo pre Vás. Multiplayer podporuje štyroch hráčov súčasne.

Druhou hrou je epizodická adventúra King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember, pokračovanie/prepracovanie pôvodných adventúr zo série King’s Quest, ktorá je tu s nami už viac ako tridsať rokov. Prvá epizóda sa do dnešného dňa nedočkala pokračovania, i keď jeho vydanie bolo naplánované na štvrtý kvartál tohto roku. Ak však obľubujete adventúrne hry, King’s Quest bude tou správnou voľbou, čo potvrdzujú aj kladné recenzie.

 

PS3

Majitelia PS3 dostanú možnosť stiahnuť si Far Cry 3: Blood Dragon, standalone rozšírenie Far Cry 3. Ak ste o Blood Dragon náhodou nepočuli, ide o paródiu na akčné hry a filmy osemdesiatych rokov minulého storočia. Hra sa odohráva v retro-futuristickom svete a hráč sa zhostí úlohy cyborga – seržanta menom Rex “Power” Colt.

V prípade, ak first person strieľačky nie sú tým pravým pre Vás, druhou hrou si možno popravíte chuť. Do ponuky PS Plus spoločne s Far Cry 3: Blood Dragon dorazí aj snowboarding SSX. Zatiaľ posledný diel tejto série túžil nadviazať na úspech svojich predchodcov ešte z čias PS2, no výsledok úplne nenaplnil vysoké očakávania. Nechápte to tak, že SSX je zlou hrou, to nie, avšak nebol vynikajúci, ako napríklad tretí diel.

PS3 Dec ZM

PS VITA

Na handhelde od Sony si budete mať možnosť zahrať Rocketbirds: Hardboiled Chicken, akčnú záležitosť s prvkami skákačky. Hlavným hrdinom je Hardboiled Chicken, ktorý musí poraziť diabolského tučniaka menom Putzki, aby oslobodil obyvateľov Albatropolisu. V prípade, ak sa rozhodnete pre kooperačnú kampaň, Váš cieľ bude zachrániť generálovu dcéru. Rocketbirds by sa malo dočkať druhého dielu s názvom Rocketbirds 2: Evolution, ktoré malo pôvodne výjsť ešte v roku 2014, no autori zatiaľ o podrobnostiach mlčia. Počas septembra však na svojom Twitter účte potvrdili, že pokračovanie nie je zrušené a dúfajú, že budú môcť bližšie informácie poskytnúť v dohľadnej dobe.

Druhou a zároveň poslednou hrou z decembrovej ponuky je akčné RPG Freedom Wars, ktoré by mohlo zaujať fanúšikov série Monster Hunter. Hra sa odohráva v budúcnosti, kde ľudia žijú v špeciálnych mestách nazývaných Panopticon. Všetci ľudia majú od narodenia jedinečné číslo a dali by sa zjednodušene označiť ako väzni. Existuje však možnosť oslobodenia sa, a to oslobodzovaním iných ľudí z pazúrov monštier menom Abductors. Ak máte radi japonské hry a vlastníte PS VITA, Freedom Wars by ste nemali minúť.

PS VITA Dec ZM

Komentuj!