Register

A password will be e-mailed to you.

Herné vydavateľstvo Grindstone s potešením oznamuje novú relaxačnú logickú prírodno-budovateľskú hru Preserve, ktorá vyjde na platforme Steam v letných mesiacoch tohto roku. V hre Preserve, ktorú vyvíja slovenské štúdio Bitmap Galaxy, máte za úlohu vybudovať živý ekosystém tým, že na spočiatku pustý kúsok zeme umiestňujete rastliny a zvieratá tak, aby ste vytvorili ich funkčnú symbiózu, avšak podľa svojich predstáv. Vývojári kladú dôraz hlavne na voľnosť, kreativitu a absenciu akýchkoľvek prvkov, ktoré by na hráča vyvíjali zbytočný tlak. Vytvorte si tak rozmanité biómy v rôznych prostrediach od alpských lesov a suchých saván až po nádherné karibské útesy, pričom každé z nich obsahuje typické a jedinečné zvieratá, rastliny a samozrejme aj nové výzvy.

Preserve je logická prírodno-budovateľská hra, ktorá hráčov prevedie harmonickými ekosystémami s cieľom vytvárať rozmanité biómy, v ktorých sa fauna a flóra dopĺňajú v symbiotickej harmónii. Využitím umu a citu pre detail, získajú hráči možnosť umiestniť množstvo rastlín, živočíchov a prírodných divov a vytvoriť tak krásne prírodné prostredie podľa svojich predstáv

Vertikálne rozširovanie mapy – V hre Preserve budete svoju prírodnú hexagonovú diorámu rozširovať nielen horizontálne, ale aj vertikálne, nakoľko budete ukladať jednotlivé prírodné vrstvy na seba.

  • Rozmanité biómy – od lesov a saván až po karibské útesy – každý z biómov má svoj vlastný a jedinečný súbor rastlín, živočíchov, či environmentálnych výziev, ktoré má hráč za úlohu objaviť a prekonať.
  • Herné módy – Okrem primárneho herného Harmony (high-score) módu a logicky zameraného Puzzle módu, vám Kreatívny mód umožní budovať si svoj svet bez akýchkoľvek obmedzení. Integrovaný Foto systém vám následne umožní zachytiť všetky vaše výtvory do nádherných obrázkov a videí.
  • Prírodné divy sveta – Nič nemôže skrášliť vašu mapu viac než vrcholky zasnežených Álp, romantické levanduľové polia či majestátne sekvojové lesy, ktoré môžete získať vďaka unikátnemu systému upcyklovania kariet.

Hra Preserve bude vydaná na platforme Steam v lete 2024. Hráči si môžu hru pridať do Wishlistu na Steame už teraz!

Sledujte Preserve na sociálnych sieťach:

X, Facebook, Discord, Threads, Instagram, TikTok.

Komentuj!