Register

A password will be e-mailed to you.

V poslednej dobe si autorské zoskupenia vytvárajúce tituly zasadené do sveta The Lords of the Rings vyberajú skutočne zvláštne projekty. Kedysi vznikali zaujímavé žánrové záležitosti ako napríklad adaptácie filmovej trilógie alebo veľmi úspešné Middle-earth: Shadow of Mordor a War. Nedávno sme tu však mali Golluma, ktorý bol vizuálne tak nepôvabný, že by pokojne mohol byť ohyzdom. A teraz k nám podľa všetkého prichádza počin zasadený do fiktívneho Grófstva.

Text sprevádzajúci teaser trailer hovorí, že nás čaká pokojný život Hobbita. To, samozrejme, neprezrádza mnoho, no snáď nám to aspoň naznačuje, že by mohlo ísť o oddychový a relaxačný titul. Početní fanúšikovia špekulujú v rámci komentárovej sekcie, že by malo ísť o istú obdobu úspešného Stardew Valley. Niečo podobné by nemuselo byť najhoršie, ostatne svet tohto ikonického fantasy je naozaj bohatý. Tým pádom by autori disponovali možnosťou využiť slušný zástup fauny i flóry. Aktuálne však ide výhradne o nepotvrdené dohady.

Tales of the Shire má vydanie naplánované na nadchádzajúce kalendárne obdobie. Žiaľ, nedočkali sme sa fixného dátumu, ktorý by nám konkrétnejšie priblížil, kedy sa máme na počin pripraviť. Dokonca ani netušíme na akých platformách vyjde, avšak zrejme môžeme počítať so súčasnou generáciou konzol, osobnými počítačmi a snáď aj Nintendom Switch. Na oficiálne potvrdenie je však nutné počkať.

Komentuj!

O autorovi

Veľký fanúšik hier, ktorý si dokáže rovnako užiť temnú adventúru ako aj futuristické FPS. Hry hrávam v podstate od malička a asi aj preto som si k nim vybudoval veľký vzťah a stali sa aj mojou najväčšou vášňou. Okrem hier samozrejme obľubujem filmy a miestami si prečítam dobrú knihu. No hry budú mať v mojom srdci vždy najväčšie miesto.

Súvisiace príspevky