Register

A password will be e-mailed to you.

Chrono Odyssey sme po prvýkrát videli pred dvomi rokmi, pričom malo ísť o masívny multiplayerový titul dostupný na osobné počítače, konzoly a zariadenia Andorid/iOS. Každopádne, to už očividne neplatí, nakoľko bol do sveta vypustený oficiálny trailer, ktorý ukazuje obrie rozmery celého počinu a láka výhradne na veľké platformy.

Počin k nám dorazí od východného štúdia NPIXEL, ktoré tunajším hráčom zrejme nič hovoriť nebude. V zahraničí však majú na svojom konte niekoľko projektov. Chrono Odyssey bude ale nepochybne ten najväčší, minimálne to naznačuje gameplay trailer. Ten, mimochodom, pripomína Final Fantasy XVI. Je ladený do podobných farieb a ani súbojový systém nemá príliš ďaleko od toho v prichádzajúcej iterácii poslednej fantázie.

Mnohých nepochybne prekvapí masívny stret s bytosťou evokujúcou draka, ktorej sa zúčastňujú desiatky hráčov a zápas tak vykresľuje obrovskú bitku, v ktorej musia efektívne spolupracovať všetky jednotky. A keď už sme to zmienili, jednotlivé úseky nám prezradili, že hráči si budú môcť vybrať z niekoľkých tried hrdinov. K dispozícii by mal byť typický archetyp barbara, rytiersky bojovník či mág. Aktuálne je otázne do akej miery to bude ovplyvňovať hrateľnosť, respektíve súboje, a či kooperovanie konkrétnych typov prinesie efektívne ataky porciujúce absolútne všetko v okolí.

Vývojári sa vyjadrili, že chcú hráčom priniesť dlhotrvajúci zážitok, ktorý by im bezproblémovo sprostredkoval spomienky na celý život. Chrono Odyssey v tomto momente pôsobí veľmi dobre. Odprezentovaná ukážka síce nie je obsahovo bohatá a vlastne sa skladá výhradne z bojovania, no napriek tomu titulu nemožno odoprieť audiovizuálne kvality i dynamiku v rámci kontaktných švihov chladnou oceľou, ktorú čochvíľa zašpiní nepriateľská krv.

Chrono Odyssey momentálne nedisponuje dátumom vydania, avšak je zjavné, že sa projekt posunul a vývoj napreduje tým správnym smerom. Hra je potvrdená pre platformy PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X a osobné počítače. Akonáhle dôjde na komplexnejšie predstavenie, budeme vás o novinkách informovať, dovtedy nám nezostáva nič iné ako sa kochať zverejneným trailerom.

Komentuj!