Register

A password will be e-mailed to you.

Hercule Poirot sa už dočkal niekoľkých herných spracovaní, pričom naposledy sme si za neho mohli zahrať vo vcelku vydarenom titule Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases. Už dávnejšie bolo pritom oznámené, že nad rad prídu i ďalšie dve hry a prvá z nich ponesie podtitul The London Case.

O vývoj sa znovu postará štúdio Blazing Griffin, čo jasne dáva najavo, že sa dočkáme podobného zážitku ako minule. Vývojári však sľubujú viacero vylepšení vrátane nového systému hádaniek a väčšieho dôrazu na detaily. Príbeh nás tentokrát zavedie do Londýna, kde má Poirot zabezpečiť ochranu cenného obrazu Márie Magdalény. Ten však na slávnostnom gala večeri ukradnú a je len na Poirotovi aby vypátral vinníka.

V hre sa inak objaví aj fanúšikom knižnej série veľmi dobre známy Arthur Hastings a hoci stále nepoznáme dátum vydania, dočkať by sme sa mali už behom tohto leta. Známe sú však aspoň platformy a pokiaľ sa nič nezmení, titul si budeme môcť vychutnať na PC, PS 4 a PS 5, Xbox One, Xbox Series a Nintendo Switch.

Komentuj!