Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Mundfish, ktoré stojí za kontroverzným počinom Atomic Heart, aktuálne pracuje na DLC prídavkoch pre svoj akčný titul. Tie majú hru obohatiť o dodatočné úlohy, lokácie, charaktery a druhy nepriateľov. Štúdio aktuálne na sociálnej sieti Twitter reagovalo na post slávneho multi-milionára a majiteľa korporácií Tesla, SpaceX a Hyperloop, ktorý odporučil remake Dead Space a uviedol, že “počul dobré veci o Atomic Heart”.

Toho sa ihneď chopilo štúdio Mundfish, ktoré reagovalo na post Elona Muska s tým, že ho žiada o spoluprácu a možnosť zakomponovať tesla botov do svojho počinu.

Musk, ktorý sa už v minulosti pochválil hraním videohier, odpovedal tak, že dúfa, že tesla boti, pridaní do hry, nebudú príliš poruchoví. Tesla vraj dbá na to, aby bolo možné zariadenie Optimus ľahko vypnúť na mieste pomocou fyzického vypínača. Tým sa zníži riziko centralizovaného riadenia. Z odpovede Elona Muska sa dá vydedukovať, že so zaradením tesla botov do Atomic Heartu nemá problém, avšak priamu spoluprácu medzi Teslou a štúdiom Mundfish nepotvrdil.

Do Atomic Heart sa inak chystajú prídavné DLC, pričom neustále vychádzajú opravné patche, ktoré vylepšujú pôžitok z hrania. Tvorcovia dokonca uvažujú nad priamym pokračovaním druhého dielu.

Komentuj!