Register

A password will be e-mailed to you.

CD Projekt RED si pre nás pripravili veľké oznámenie. Len nedávno sme sa od nich dozvedeli, ako sa budú vyvíjať ďalšie práce na Cyberpunk 2077 a pripravovanom DLC, no už dávnejšie sa povrávalo, čo všetko má štúdio na práci. Aktuálne tak odhalili, že pracujú na viacerých nových projektoch.

Napriek tomu, že mal Cyberpunk 2077 spočiatku mnoho problémov (najmä na konzolách starej generácie), tak si ho ľudia predsa len obľúbili, o čom aj hovorí nedávno dosiahnutí počet 100 000 hráčov, ktorí ho hrali v tom istom čase. Takto sa teda do tohto cyberpunkového sveta vrátime znovu v ďalšej plnohodnotnej hre. Daný projekt dostal zatiaľ označenie Orion.

Na scénu sa vráti aj The Witcher, a to v novej trilógii. Prvý projekt dostal zatiaľ označenie Polaris a v budúcnosti by ho tak mali nasledovať ďalšie 2 časti. Uvidíme, ako to s nimi dopadne a kedy sa nakoniec dočkáme poslednej z nich.

Okrem tejto spomínanej trilógie by sme sa mali dočkať aj samostatnej hry odohrávajúcej sa v tomto svete. Tá by nemala byť prepojená z vyššie menovanou trilógiou. Viac informácii sa dozvieme časom. Opäť len vieme, že daný projekt dostal zatiaľ označenie Canis Major.

Pri ďalšom titule ešte stále ostaneme pri Witcherovi, ale v tomto prípade by malo ísť skôr o multiplayerový titul, na ktorom pracuje štúdio The Molasses Flood. To stojí za titulmi ako Drake Hollow a The Flame in the Flood. V tomto prípade ide o projekt Sirius.

Poslednou novinkou je oznámenie úplne novej značky, ktorá by nemala mať nič spoločné ani s Witcherom, ani s Cyberpunkom. Ide o projekt Hadar, no zatiaľ k nemu nemáme žiadne ďalšie informácie. 

Komentuj!