Register

A password will be e-mailed to you.

Nové, veľké rozšírenie pre Assassin’s Creed Valhalla predstavil Ubisoft už na sklonku minulého roku, avšak bližšie informácie o tomto veľkom DLC nám predstavil až teraz.

Dawn of Ragnarök prinesie do pôvodného Assassin’s Creed Valhalla úplne novú, rozsiahlu oblasť, pričom jej prejdenie by nám malo zabrať niečo cez 35 hodín. Ubisoft pripomína, že ide o najambicióznejšie DLC v histórii celej série Assassin’s Creed, pričom sa v ňom ujmeme role samotného Ódina. Ten sa pokúša zachrániť Baldura v ríši takzvaných álfov a trpaslíkov zvanej Svartálfheim, ktorú napadli armády vedené Surtom, obsahujúce skupiny z ľadového Jotnaru a ohňového Múspelu.

Na tejto ceste Ódin využíva svoj mýtický nátepník, vďaka ktorému dokáže nielen kradnúť schopnosti nepriateľov, ale aj odomykať nové možnosti pre pohyb, zahrňujúce napríklad aj premenu na orla. Nechýba ani nová výbava, vylepšovaná tamojšími trpaslíkmi. Tieto nové získané veci si následne môžete preniesť aj do základnej hry.

Podrobné informácie sa dozviete v tomto komentovanom prewiev, obsahujúcom aj české titulky.

Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök vyjde 10. marca na platformách PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S, pričom úvodná cena je stanovená 39,99 €.

Komentuj!