Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Slitherine nedávno oznámila, že pomerne neznáme štúdio Cats Who Play, (stojace napríklad za takými počinmi ako Syrian Warfare, Kitty Play nebo Three Heroes) pracuje na real-time stratégii Terminator: Dark Fate – Defiance. V tomto známom sci-fi svete budeme sledovať neľútostnú vojnu medzi poslednými ľuďmi a sieťou syntetických strojov Légie.

Okrem príbehového singleplayeru bude k dispozícii viacero režimov, pričom nechýba ani multiplayer vo forme 1v1, 2v1 a 2v2, či skirmish misie. Dostupné budú tri frakcie a to konkrétne takzvaní Zakladatelia, Légia a Odpor. V kampani pre jedného hráča sa ujmeme velenia nad frakciou Zakladateľov a povedieme armádu preživších skrz ruiny civilizácie, aby sme bojovali za záchranu ľudstva a zastavili plán Légie na totálne vyhubenie ľudskej rasy.

Terminator: Dark Fate – Defiance bude tým typom stratégie, ktorý sa zameriava skôr na samotné jednotky a ich využitie v bitkách, než na stavbu budov a zbieranie zdrojov. Bitky majú byť realistické a budú vyžadovať správu vozidiel a munície, pričom kľúčovú rolu má tiež zohrávať nachádzanie ďalších spojencov. Vývojári sľubujú zložité a realistické boje, v ktorých budú taktické rozhodnutia mať veľký význam pre víťazstvo. Zdroje budú totiž obmedzené, zbrane sa majú postupne poškodzovať, až nakoniec budú veľmi poruchové. K dispozícii budú okrem základnej pechoty aj ťažké obrnené vojenské vozidlá, plazmové delá, drony a ďalšie lietajúce jednotky.

Titul je už dlhší čas vo vývoji pre PC a má vyjsť na tejto platforme v priebehu roku 2022.

Komentuj!