Register

A password will be e-mailed to you.

Dňa 17. mája 2021 štúdio MADFINGER Games oznámilo, že získali financie v hodnote 5 miliónov eur od spoločnosti Nuverse, ktorá sa zaoberá rozvojom a vydávaním hier. MADFINGER Games použijú financie na prilákanie tých najlepších talentov v hernom priemysle, aby tak mohli vytvárať nové next-gen hry a zdokonaľovať svoje doterajšie cenami ovenčené značky, ako sú Shadowgun aDead Trigger.

Vďaka získaným financiám môžu začať najímať viac ľudí, čím rozšíria svoj tím. Stým im pomôžu aj medzinárodní experti. Táto nová príležitosť prinesie štúdiu nové vedomosti a zároveň aj rozšíri jeho kreatívne schopnosti. Čo znamená, že MADFINGER Games si ešte viac upevnia svoju kľúčovú pozíciu na trhu s videohrami pre mobilné zariadenia.

Nuverse už má svoje zaužívané spôsoby na vytváranie vhodných marketingových stratégií, čo umožní MADFINGERu získať značnú výhodu oproti konkurencii, vďaka čomu budú môcť prezentovať svoje výtvory väčšiemu počtu hráčov.

„Teší nás, že sme získali podporu Nuversu. Poskytli nám nie len kapitál, ale aj vhodné marketingové stratégie pre herný trh,“ povedal Marek Rabas, zakladateľ a riaditeľ MADFINGER Games. „Dané financie nám umožnia najať viac nových talentov zo všetkých kútov sveta, čím zrýchlime vývoj našich hier.“

To, že sa Nuverse rozhodlo zainvestovať do MADFINGERu, len potvrdzuje kvalitu ich hier. Obidve spoločnosti sa vznačnej miere podieľajú na vývoji mobilných hier, čím hráčom prinášajú pozoruhodnú hrateľnosť, očarujúcu grafiku anezabudnuteľnú skúsenosť, čo si hráči jednoznačne zaslúžia.

Aktuálne začal MADFINGER najímať nových ľudí. Keď má niekto záujem oprácu vtejto spoločnosti, môže sa obrátiť na ich personálne oddelenie alebo prihlásiť sa na webovej stránke pre kariérne možnosti na: www.madfingergames.com/careers.

Komentuj!