Register

A password will be e-mailed to you.

Len nedávno sme písali o tom, že legendárna séria automobilových pretekov Forza sa objaví aj na mobilných zariadeniach, pričom na PC si môžete zahrať novinku s názvom Forza Street už teraz. Ide však skutočne o originálny titul?

Hra bola oficiálne predstavená trailerom, ktorý však zatiaľ vyvoláva rozporuplné reakcie. Prečo? Ak nahliadnete do komentárov, zistíte, že podľa fanúšikov série ide len o preskinovanú staršiu hru, ktorá nesie názov Miami Street. Ak sa teda orientujete medzi mobilnými hrami, táto hra vám môže byť povedomá a určite to nebude náhoda. Tento trend nie je ničím novým, nedávno svet pobúrilo nové Diablo Imortal na mobilné telefóny, ktoré je opätovne len ďalším reskinom už existujúcej hry. Tu sa však ponúka otázka, či sú tieto kroky vlastníkov IP správne/nesprávne a či samotnej značke prinesú úspech a slávu, alebo naopak.

Každopádne, Forza Street je k dispozícii úplne zadarmo a za skúšku teda doslova nedáte vôbec nič. No ako sme písali, momentálne je hra k dispozícii iba na PC a na vydanie mobilnej verzie si ešte budeme musieť počkať.

https://www.youtube.com/watch?v=qpNB7rS0wdo&feature=youtu.be

Komentuj!

O autorovi

Zakladateľ projektu somhrac.sk sa dlhoročne venoval recenziám audio zariadení, primárne sa však venoval recenziám slúchadiel, slúchadlových zosilňovačov a DAC zariadení. Rok pôsobil na poste šéfredaktora v rámci denníka pc.zoznam.sk, ktorý sa venuje recenziám a novinkám v oblasti HW, SW, technológií. Ako recenzent audiotechniky pôsobí od roku 2010. Od roku 2015 zakladá projekt somhrac.sk pre rozsiahlu komunitu hráčov.

Súvisiace príspevky