Register

A password will be e-mailed to you.

Mortal Kombat 11 a jeho zástup krvilačných bojovníkov už pomaly hlásia svoj príchod, čo v podstate znamená, že tvorcovia postupne predstavujú jednotlivých zápasníkov. Najnovšie sa dočkal ukážky takzvaný Kollector, ktorý si odbije svoju premiéru v tejto dlhoročnej značke.

Skalní fanúšikovia a znalci arkádových prvotín série si určite ešte spomínajú na legendárneho princa Gora. Tento mohutný surovec so štyrmi rukami vás neraz porazil v bojoch, prípadne vám rovno oddelil hlavu od tela. Novo pridaný Kollector vyzerá ako vyziabnutejšia verzia hernej stálice, avšak s tým rozdielom, že disponuje rovno šiestimi končatinami, ktorými seká rýchlejšie, než skúsený samuraj. Ide teda o dynamický charakter, ktorý svoje atraktívne predstavenie zakončuje brutálnou fatalitou hodnou mena série Mortal Kombat.

Jeho príbehové pozadie a úloha, ktorú bude zohrávať v deji je zatiaľ otázna, respektíve neznáma. Môžeme však očakávať, že jeho podstata bude poodhalená v hlavnej dejovej línii, kde by sa snáď mohol dočkať solídneho predstavenia.

Komentuj!