Register

A password will be e-mailed to you.

Epic Games Store zatiaľ trpí veľkými nedostatkami oproti svojej konkurencii. Ponúka iba veľmi málo zaujímavých funkcií a  je niekde na úrovni Steamu z úplných začiatkov. Epic Games však zjavne nezaháľajú a predstavili plán rozvoja svojho klienta v nasledujúcom polroku.

Obchod štúdia Epic Games je momentálne vcelku simplicistický. Zatiaľ prakticky ponúka iba možnosť zakúpiť si vybrané hry, no táto ponuka je zatiaľ pomerne dosť úzka. Tim Sweeney, zakladateľ Epic Games, však nemieni prešľapovať na mieste a svoj klient rozširuje o nové funkcie. Kúpené hry tak už môžete hrať aj v offline režime a v prípade nespokojnosti i refundovať. Nedávno do neho dokonca pribudla aj možnosť vyhľadávania.

Trello zverejnil podrobný náčrt plánov, čo všetko a kedy približne Epic pridá do užívateľského rozhrania. V blízkej budúcnosti pribudne možnosť prehrávania videí, cloud savy alebo zlepšenie v hrania v offline móde. Stredne dlhé zlepšenia (dorazia o 4 až 6 mesiacov) zahŕňajú užívateľské recenzie, wishlist alebo podporu módov. Achievmenty budú dostupné do pol roka.

Steam už dávnejšie obsahuje všetky tieto funkcie, no pokiaľ ich Epic skutočne dodá čo najskôr, pre jeho zákazníkov to bude iba pozitívne.

Komentuj!