Register

A password will be e-mailed to you.

Pokiaľ vám v tieto letné dni nie je dostatočne horúco, tak momentálne sa môžete preniesť do virtuálneho Marrakeshu, kde vám bude robiť spoločnosť páliace slnko a obrovský dav ľudí. IO Interactive, autori najnovšieho epizodického titulu s nekompromisným agentom 47 v hlavnej úlohe, ktorý niesol jednoduchý názov Hitman, totiž ponúkajú k zahraniu takzvaný Summer Pack, ktorý obsahuje práve tretiu epizódu, odohrávajúcu sa vo vyššie spomínanom exotickom prostredí. 

V súčasnej dobe si môžete zahrať úplne zadarmo intro, respektíve prvú epizódu, ktorej dejiskom je Paríž, keďže sa jedná o akési demo, ktoré je ponúkané v rámci ukážky a propagácie titulu. V minulosti ste si mohli vyskúšať na vlastnej koži aj talianske mestečko Sapienza a snažiť sa pod azúrovým nebom odstrániť niekoľko cieľov a zároveň sa vyhnúť ostrým pohľadom nemalého množstva strážcov, či personálu vily.

Aktuálne sa môžete vrhnúť do nepokojmi zmietaného Marrakesha, ktorý obsahuje pomerne veľké množstvo možností na likvidáciu vášho cieľa. Samozrejme, autori mysleli aj na hráčov, ktorým pacifistický prístup vôbec nič nehovorí , a preto na rozľahlú mapu umiestnili aj členov armády, s ktorými si, v prípade zvolenia Rambo štýlu, užijete skutočne krušné časy. Zároveň získate prístup k online kontraktom a takzvaným eskalačným misiám. Tie sú rozdelené spravidla do troch, či piatich úrovní, avšak úloha je vždy rovnaká. Postupne sa však pridávajú podmienky, ako napríklad to, že vás nesmú uvidieť kamery, či hliadky, prípadne sa pridá nová úloha, čím je každá eskalačná úroveň náročnejšia, ako tá predošlá.

V prípade, že si chcete aktivovať tretiu epizódu, môžete tak učiniť priamo prostredníctvom Steamu. Rozhodne však nezaháľate, nakoľko je Marrakesh dostupný len do 31. júla 2018. Po skončení akcie vám zostanú uložené pozície, aj achievementy, avšak pre opätovné zahranie si budete musieť celú epizódu kúpiť.

 

Komentuj!