Register

A password will be e-mailed to you.

O titule Atomic Heart ste doposiaľ s najväčšou pravdepodobnosťou nepočuli, no jedná sa o pomerne zaujímavý titul. Jeho autormi sú neznámi vývojári zo štúdia Mundfish, pričom ich prvotina vyzerá ako originálny mix úspešnej série Bioshock a minuloročného akčného hitu z vesmírneho prostredia, Prey.

V titule by sme sa mali ocitnúť v alternatívnej realite, pričom pri moci bude Sovietsky zväz. Hlavnou postavou príbehu bude podľa všetkého tajný agent, s krycím menom P-3. Ten dostane za úlohu preskúmať jednu zo základní zväzu, ktorá už dlhšie neudržiava žiaden rádiový kontakt. Po neúspešnom pristávaní sa P-3 ocitá opustený a musí odhaliť tajomstvo továrne 3826.

Autori sľubujú najmä akciu plnú rýchlych prestreliek, no podľa všetkého dôjde aj na súboje chladných zbraní. Vašimi oponentami budú nielen najrôznejšie monštrá ale aj roboti. Taktiež bude možné vylepšovať si zbraňový arzenál a prispôsobovať ho svojim potrebám. Zaujímavý príbeh plný záhad a silných momentov, ktorým nebude chýbať, aspoň podľa slov autorov, štipka šialenosti. Tieto aspekty vytvoria unikátne dobrodružstvo, ktoré vás bude zabávať a udržiavať v napätí po celú dobu hrania. Aspoň to sľubujú samotní vývojári. Trailer zatiaľ vyzerá veľmi lákavo a mohlo by ísť o kvalitnú akčnú záležitosť.

To ako Atomic Heart dopadne sa možno dozvieme už každú chvíľu, nakoľko by mal titul vyjsť niekedy v priebehu tohto roku a to na platformách PlayStation 4, Xbox One a PC. Zatiaľ to vyzerá tak, že celému titulu bude predchádzať kratšia VR záležitosť s názvom Soviet Luna Park VR, kde si prejdete rôznymi atrakciami práve z továrne 3826. Neskôr sa dočkáme aj VR verzie Atomic Heart.

Komentuj!