Register

A password will be e-mailed to you.

Len nedávno nám vývojári z Insomniac Games priniesli nový trailer na blížiaci sa titul Spider-Man. Okrem toho sme sa včera mali dočkať aj oficiálneho dátumu vydania, keďže hra je takmer dokončená. Kedy presne si zahráme za tohto populárneho pavúčieho superhrdinu?

To čo Insomniac Games a Sony sľúbili, aj dodržali. Nový Spider-Man dostal oficiálny dátum vydania, pričom hra vychádza 7. septembra 2018 exkluzívne na PlayStation 4. Tí, ktorí sa rozhodnú si tohto pavúčieho hrdinu predobjednať, získajú množstvo lákavých bonusov.

Okrem štandardnej edície je pre fanúšikov pripravená aj Digital Deluxe edícia v cene 79.99€, alebo rovno zberateľská edícia, kde bude k dispozícii nielen figúrka Spider-Mana, ale aj artbook, či steelbook. Chýbať nebude ani príbehový DLC balíček nazvaný The City That Never Sleeps, ktorý ponúkne ako nové misie, tak aj nové obleky a postavy.

V hre nebude chýbať ani Photo Mode, za pomoci ktorého bude možné vytvárať naozaj skvelé obrázky, dôkazom čoho sú aj nasledovné tri screenshoty.

Zdroj: PlayStaion.Blog

Komentuj!