Register

A password will be e-mailed to you.

Na minulú generáciu konzol a na PC v roku 2012 vyšla nová akcia zo série Spec Ops. Väčšina hernej komunity “súdila knihu podľa obalu” a tak ju neprávom odsudzovali ako len ďalšiu generickú strieľačku z pohľadu tretej osoby. Spec Ops: The Line je avšak presným opakom.

Okej možno preháňame ale kúsok pravdy na tom zrejme bude. Z herného hľadiska možno ide o radovú strieľačku, kde sa kryjete za prekážky typu Gears of War, lenže to nie je ani zďaleka hlavným ťahákom titulu.

Tým je práve príbeh. Neobyčajný príbeh. Príbeh, kedy nebojujete len s vojakmi vo skvele spracovanom piesočnom Dubaji, ale najmä s emóciami, svedomím a vnútorným presvedčením. Hra sa nebojí naservírovať scény, kedy sami nebudete vedieť čo sa deje, a či ako člen americkej vojenskej jednotky konáte správne.

Spec Ops: The Line je titul, ktorý by nemal chýbať v žiadnej videohernej knižnici. Teraz môžete vďaka akcii Humble Bundle absolvovať túto nepríjemnú prechádzku Walkerovym podvedomím úplne zadarmo. Pozor, spomínaná akcia trvá len dozajtra.

Komentuj!