Register

A password will be e-mailed to you.

One Finger Death Punch je hra z éry, kedy časť developerov vydávala hry pochybnej kvality ako na bežiacom páse. Tieto často končili v indie sekcii Windows Live a na Steam Greenlight. Silver Dollar Games bol nepochybne jednou z týchto spoločností. Tá má na svojom konte celé tucty titulov, ktoré nestoja za zmienku. Je tu však jeden, ktorý zasiahol srdcia mnohých hráčov a stal sa menším hitom – One Finger Death Punch.

Premisa hry je pomerne jednoduchá, no nesmierne chytľavá. Len pomocou dvoch tlačidiel bojujete proti hordám nepriateľov vo svete “stick” panáčikov. Titulu pomohla parádne zvládnutá  choreografia pohybov, veľmi dobré časovanie a celkovo odmeňujúci pocit po každom úspešnom zásahu.

Autori na Facebooku oznámili jeho pokračovanie obrázkom a skromnou vetou: “One Finger Death Punch 2 vyjde, keď bude pripravený”. K tomu rýchlo dodali, že na titule zostáva ešte aspoň rok práce. Vytvorená bola aj ministránka venovaná tejto novinke. Tá ukazuje predbežnú ukážku hrateľnosti a predstavuje základné vlastnosti hry.

Medzi pripravované novinky patria: viac úrovní, nové typy úrovní, úprava schopností, nové herné módy. Silver Dollar sľubujú aj limitovaný co-op mód, no upozorňujú, že by to nemal byť hlavný dôvod kúpy a hra bude postavená najmä na singleplayer zážitku.

Komentuj!