Register

A password will be e-mailed to you.

Titul Alan Wake mieri preč nielen zo Steamu, ale i kamenných obchodov. Pokiaľ však už vlastníte kópiu tejto hry, nemáte sa čoho obávať.

Z času na čas sa stane, že nejaký sa nejaký titul prestane predávať kvôli vypršaniu licencie. Do rovnakej situácie sa dostal aj Alan Wake, ktorého licencia na použité skladby vypršala a preto musí byť stiahnutý z obchodov. Tento problém sa, našťastie, netýka spin-offu Alan Wake: American Nightmare. To preto, lebo pri ňom vyjednávali o použití licencovanej hudby samotní autori z Remedy Entertainment, kým u prvého Alana Wakea nemali kontrolu nad situáciou. Aj preto bude oveľa ťažšie obnoviť zmluvy a dostať titul naspäť na pulty obchodov.

V súvislosti s týmto nemilým oznámením, máme aspoň jednu pozitívnu správu. Alan Wake, vrátane DLC obsahu, si totiž môžete počas tohto víkendu zaobstarať za výnimočne nízku cenu a to s 90% zľavou. Kúpiť si ho môžete nielen na Steame, ktorý by mal so zľavou ponúkať aj spomínaný spin-off Alan Wake: American Nightmare, ale aj v iných obchodoch ako napríklad Bundle Stars, IndieGala, či Green Man  Gaming a podobne. Akcia potrvá do 15. mája 2017,  kedy má byť Alan Wake oficiálne stiahnutý z obchodu. Nemusíte sa však ničoho obávať, titul  po zakúpení ostane v knižnici a budete si ho môcť kedykoľvek zahrať. To, pochopiteľne, platí aj pre Xbox verziu hry.

 

 

Komentuj!