Register

A password will be e-mailed to you.

Need for Speed je tu s nami už dlhých 23 rokov. Za tú dobu vyšlo mnoho hier z tejto série, ktoré učarovali miliónom hráčov po celom svete. Posledný diel nazvaný jednoducho Need for Speed (2015), ktorý sa snažil nadviazať na odkaz podsérie Underground síce nebol úplnou trefou do čierneho (dôkazom je aj naša recenzia), no niektorým fanúšikom návrat k pouličným pretekom sadol. A keďže si značka dala minulý rok pauzu, teraz je čas na návrat.

Autori posledných dvoch dielov, a teda štúdio Ghost Games na oficiálnej stránke www.needforspeed.com oznámili prvé detaily týkajúce sa pripravovaného pokračovania tejto pretekárskej série. Názov hry zatiaľ známy nie, ten sa dozvieme neskôr, no pre mnohých budú omnoho zaujímavejšie informácie priamo o kľúčových prvkoch titulu.

Začneme správou, ktorá určite poteší hráčov, ktorí nemajú v láske byť neustále online. To posledné dva diely Need for Speed vyžadovali, no novinka tento prvok odstráni. Ak budete mať chuť hrať úplne offline, vôbec to nebude prekážať. Konečne si tak bude možné hru pauznuť a odskočiť si napríklad urobiť kávičku. Celkom osviežujúce, no nie?

Ghost Games v príspevku poďakovali hráčom za feedback a uistili fanúšikov, že sa do hry vráti upravovanie vozidiel a aj naháňanie s policajnými jednotkami, keďže práve tieto prvky sú pre sériu charakteristické. Dôležité má byť aj samotné mesto, ktoré chcú autori spraviť tak, aby v ňom hráči mohli robiť čo sa im uráči. Informácie, ktoré tento príspevok ponúka nie sú veľmi konkrétne, no aspoň naznačujú, že sa nový diel Need for Speed bude snažiť priniesť fanúšikom to, čo požadujú.

Ďalšie informácie sa dozvieme počas akcie EA Play, ktorá sa koná 10. až 12. júna, a teda tesne pred výstavou E3. Otázkou zostáva, čo znamená dátum June 2nd, ktorý je možno vidieť na screenshote uvoľnenom s prvými informáciami. Nezostáva nič iné len počkať, no jedno vieme určite, nový diel Need for Speed dorazí koncom tohto roku. Tešíte sa?

Komentuj!