Register

A password will be e-mailed to you.

Hoci sú Vianoce za nami, my po dňovej pauze pokračujeme v našich súťažiach. Dnes máme niečo pre majiteľov Xboxu One a taktiež PC, voľba bude iba na vás.

Dnes sme si pre vás vďaka spoločnosti Remedy pripravili súťaž o 2 kópie titulu Quantum Break. Tento počin od autorov Maxa Paynea a Alana Wakea síce všetky očakávania nenaplnil, avšak o zlú hru určite nejde. Máme pre vás jednu kópiu pre Xbox One a jednu pre Windows 10 (pozor, nejde o verziu pre Steam). Podmienky súťaže sú naozaj jednoduché, stačí priamo pod tento článok (nie na Facebooku) do komentárov napísať “Chcel by som vyhrať Quantum Break pre Xbox One / PC.” Voľba je na vás, uveďte však iba jednu možnosť podľa vami preferovanej platformy. Následne na Facebooku zdieľajte náš status so súťažou a ste v hre.  Môžete na Facebooku zanechať na statuse aj like, ale nie je to povinnosť, no odozva vždy poteší. Je to skutočne jednoduché, takže sa neváhajte zapojiť.

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení redaktori vydavateľa – somhrac.sk , ako aj ich rodinní príslušníci. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 26. do 28. decembra (vrátane) 2016. Výherca bude zverejnený tento týždeň (predpokladaný dátum je 30. december).

Komentuj!