Register

A password will be e-mailed to you.

Vianoce sú za dverami a my sme si pre vás nachystali niekoľko súťaží o zaujímavé ceny. Dnes pravdepodobne potešíme najmä majiteľov PlayStation 4, no nemusíte zúfať, ďalšie dni sa dostane aj na iné platformy. O čo si teda zasúťažíme?

Dnes sme si pre vás vďaka spoločnosti SONY pripravili súťaž o dve promo kópie titulu inFAMOUS: Second Son. Podmienky súťaže sú naozaj jednoduché, stačí priamo pod tento článok (nie na Facebooku) do komentárov napísať “Chcel by som vyhrať inFamous: Second Son.” Následne na Facebooku zdieľajte náš status so súťažou a ste v hre. Je to skutočne jednoduché, takže sa neváhajte zapojiť.

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení redaktori vydavateľa – somhrac.sk , ako aj ich rodinní príslušníci. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 22. do 24. decembra (vrátane) 2016. Výherca bude zverejnený budúci týždeň (predpokladaný dátum je 30. december).

Komentuj!