Register

A password will be e-mailed to you.

Čiernopiatkové výpredaje oficiálne otvorili svoje brány do nákupných centier. Čaká nás množstvo zliav, množstvo hier, smutné peňaženky zývajúce prázdnotou ale na druhej strane množstvo zábavy, šanca dobehnúť zameškané tituly a doplniť chýbajúce hry do virtuálnych knižníc.   

O spustení výpredaja čierneho piatku sme vás milí čitatelia informovali už v tomto článku. Sony bola prvou lastovičkou, no jadro tohto výpredaja oficiálne prichádza so zvyškom herných platforiem – Steamom, Originom, GOG, ale aj iných obchodov. Celý zoznam zaujímavých ponúk by vydal aj na viacero článkov, preto spomenieme aspoň zopár titulov, ktorých kúpu v zľavách by ste nemuseli oľutovať.

Ubisoft Store:

1. The Division je dostupný na tejto platforme za 20 €. Solídna MMO 3rd person akcia zasadená do zasneženého karanténou zmietaného New Yorku. Aj keď hru po vydaní zasiahla mierna vlna sklamania, rozhodne nejde o zlú hru a 20 € je slušná cena. Naviac už uplynul pomerne dlhý čas na to, aby UBIsoft hru poriadne opatchoval. A ak už nesneží za oknami, tak nech vám posneží aspoň v New Yorku.

tom_clancy_s_the_division

2. Ak sa už nudíte pri CS:GO a hľadáte náhradu, Rainbow Six Siege by mohol uspokojiť vaše chúťky. Ubisoft sa snaží Siege pretlačiť aj na progaming scénu a o hru sa pravidelne aj stará, čo dokazuje množstvo aktívnych hráčov. Rainbow Six Siege je rovnako dostupný za 20 €.

r6-siege

3. Watch_Dogs 2 už síce brádzdi ulice San Francisca, ale možno ste prešvihli Aidenov príbeh, alebo sa vám možno zdá nová hra pridrahá a chcete počkať na zľavu. Nuž čakanie vám rozhodne skráti prvý diel Watch_Dosgs za 15 € a v kompletnej edícii.

watch-dogs1

Steam:

1. Ak vás nebaví strieľať do humanoidov, a cítite sa ako správny pozemský patriot, tak by ste sa mali chopiť zbraní v XCOM 2 a poslať mimozemšťanov späť do ďalekých galaxií  za 25 €.

xcom2

2. Zdá sa vám, že byť ochrancom Zeme je príliš veľké sústo? Čo takto si zalietať aspoň v Gothame v koži Batmana? Batman The Telltale Series hru pojíma viac príbehovo, no nechýba ani napätie alebo akcia. Príbeh Bruca Wayna je v ponuke za 17,25 €, pričom vonku sú už 4 epizódy a piata je za rohom. Ak obľubujete podobný žáner, alebo vám hry od Telltale prirástli k srdcu, tak vás táto ponuka môže zaujať.

batman-telltale

3. Pokiaľ vás planéta Zem omrzela úplne, tak môžete vziať do svojich rúk obranu Marsu pred pekelníkmi a poslať ich tak kam patria v pokračovaní kultu, ktorý definoval žáner – Doom, za 19,79 €.

doom

Origin:

1. Ak sa vám nechce ísť  cestou násilia a chcete vniesť do života trochu pokoja a humoru, v tom prípade ponúka riešenie The Sims 4. Založte si rodinku, postavte dom a zasaďte strom a to iba za 20 €.sims4

2. Nový Mass Effect s podtitulom Andromeda síce vyjde až na rok, ale príbeh pôvodnej trilógie môžete znova zažiť v tomto výpredaji. Mass Effect 3 je v podstate zadarmo a tých 5 € ani nestojí za reč.mass-effect-3

3. Čo však v prípade, ak ste fanúšikom trochu reálnejšej akcie? Pokiaľ Battlefield 1 nieje práve vaše časové obdobie, potom vás možno zaujme starší diel Battlefield 4 (v prípade, ak nevlastníte tretí diel). Cenovka je nastavená na 20 €, čo nie je až tak veľa.

battlefield4

GOG:

1. Shadow Warrior 2 je pomerne čerstvým titulom, ktorý tento rok potešil všetkých priaznicov frenetickej akcie. Na GOGu ho môžete získať s 25% zľavou za 27,79 €. Nie je to až tak vysoká suma na to, že ide o novší titul a naviac ho môžete získať bez akýchkoľvek DRM ochrán.

shadow-warrior-2-wallpaper 2. Inside je nová plošinovka od tvorcov Limba, ktorá dokázala okamžite učarovať všetkým hráčom. Momentálne je k dispozícii za 13,99 € a za tú cenu to rozhodne stojí.

feat Inside3. Vampire: The Masquerade – Bloodlines je síce trochu starším titulom, ale nemenej kvalitným. GOG verzia môže byť vaša za 4,69 € a to sa už naozaj oplatí.

vampire-the-masquerade-bloodlines-20731-1920x1080-750x400Square Enix store:

1. Just Cause 3 je práve tým titulom, po ktorom by ste mali siahnuť, ak sa už teraz tešíte na letnú dovolenku. Masívny tropický ostrov, šialený gameplay a otvorený svet si užijete iba za 15 €.

just-cause-3

2. Alebo ste fanúšikmi sci-fi? Tak Deus Ex kolekcia len za 8 € vám ponúkne všetky doposiaľ vydané Deus Ex tituly (samozrejme okrem najnovšieho Mankind Divided) a tony hernej zábavy vo vypiplanom futuristickom RPG.

deus-ex-collection

3. Pokiaľ si chcete vyskúšať hru za nájomného zabija, môže vás zaujať, nový Hitman. K dispozícii je za 30 € a to v kompletnej edícii so všetkými vydanými epizódami.

hitman

Týmito vybranými titulmi z jednotlivých obchodov ponuka samozrejme nekončí a môžete tak nakupovať, čo vám len peňaženka dovolí. Ani zďaleka sme sme nespomenuli všetko a pokiaľ vás naše tipy nezaujali, neostáva vám nič iné, iba dôkladne prechádzať jednotlivé obchody. No nezabudnite na to, že čo nevidieť sú tu Vianoce, takže nakupujte s mierou.

Komentuj!