Register

A password will be e-mailed to you.

Pretekársku sériu DiRT asi nie je potrebné extra zvlášť predstavovať a Humble Bundle už vonkoncom nie. Asi vám už z názvu došlo, že je možné získať DiRT 3 v kompletnej edícii úplne zadarmo, a to práve vďaka spomínanému Humble Bundle.  A nemusíte sa báť, nie je potrebné prejsť cez krkolomný proces, podmienky sú úplne jednoduché.

Rally preteky od Codemasters majú dlhoročnú tradíciu, ktorá započala v roku 1998 titulom Colin McRae Rally. Za tie roky si dokázala táto séria vybudovať výborné meno, no ako iste viete, dnes už pokračovania s týmto názvom nevychádzajú. Zmena názvu z Colin McRae Rally, cez Colin McRae: DiRT až po konečné DiRT prišla najmä z dôvodu nešťastného úmrtia tohto legendárneho rally jazdca. Najnovší diel DiRT Rally, ktorý vyšiel pre PC minulý rok a pre aktuálne konzoly tento rok, je momentálne to najlepšie, čo si môžete zahrať spomedzi všetkých moderných rally pretekov. Je pravdou, že hardcore hráči možno radšej siahnu po Richard Burns Rally, no táto hra už má predsa len dvanásť rokov a za tú dobu mierne zostarla (i keď jazdný režim je stále špička).

dirt-3-havarka

Nebudeme ale zbytočne odbiehať od témy, vráťme sa späť k sérii DiRT. Ako už bolo v úvode avizované, aktuálne môžete získať DiRT 3 úplne zadarmo na stránke Humble Bundle. Stačí vám iba konto na Humble Bundle, zájsť na tento odkaz a zažiadať o svoju kópiu. Ak náhodou účet vytvorený nemáte, nie je to žiaden problém, registrácia je samozrejme zadarmo a zaberie vám iba chvíľku. Jedinou prekážkou v získaní tejto hry je čas, ktorý je neúprosný, keďže akcia končí približne za jeden deň, takže určite dlho neotáľajte. Viete ako to chodí, kto skôr príde, ten skôr berie.

Pre úplnosť na záver iba dodáme, že obdržíte verziu pre Steam a hrať môžete ako na Windowse, tak i na Macu. Teraz už nezostáva nič iné, len nachystať pretekársku výstroj a hor sa do pretekov.

Komentuj!