Register

A password will be e-mailed to you.

O novom Hitmanovi sme veľa informácií zatiaľ nemali, no to sa dnešným dňom zmenilo. Io Interactive nám prináša 15 minutové komentované video, v ktorom sa dozvieme o zbraniach, cieľoch a lokáciach samotnej hry.

Demo sa odohráva vo Francúzsku, kde sa koná módna prehliadka v mohutnom paláci. Vašim hlavným cieľom je módny návrhár Viktor Novikov, ktorý je však vodca tajnej organizácie s názvom IAGO.

Pred každou misiou si budete môcť zvoliť presný typ zbraní, munície a celkovej výzbroje. Môžete ísť do misie napríklad len s nožom, alebo môžete zvoliť akčný prístup s plne nabitou útočnou puškou.

hitman 2

Jedna z možností, ako zneškodniť stráž pomocou okolitých prvkov palácu

Prostredia budú dynamicky reagovať na vaše akcie. V paláci sa nachádza zhruba 300 postáv, čo je zhruba 8 krát viac, ako v hre Hitman Absolution, z ktorých bude mať každý určitú úlohu a budete si môcť vypočuť napríklad rozhovory, pomocou ktorých zistíte viac o postave, ktorú potrebuje zabiť, alebo o lokalite, v ktorej sa nachádzate a ako ňou ďalej postupovať vo váš prospech.

To znamená, že budete napríklad môcť vyliezť cez vodný odtok na budove, preskočiť plot, dostať sa do suterénu budovy. Všetky tieto alternatívne cesty budete môcť spozorovať pomocou schopnosti “Inštinkt”, ktorá vám vysvieti použiteľné predmety a lokácie. Inštinkt sa však bude dať vypnúť.

Čo sa týka nástrah na meter štvorcový, ich počet bol taktiež navýšený. Vo videu sú viditeľné rôzne druhy využitia prostredia na zabitie stráži, alebo vášho hlavného nepriateľa.

Ak budete postupovať ticho a trpezlivo, vaša konečná odmena na konci levelu bude najvyššia, dodáva komentátor.

hitman 3

Prostredie palácu v ktorom sa nachádza váš cieľ Viktor Novikov

V hre sa budú nachádzať tzv. “The Enforcers”. Sú to postavy, ktoré uvidia cez váš konkrétny prevlek. Tzn. ak ste zabili člena ochranky a prezlečiete sa do jeho obleku, Enforcer váš môže odhaliť dvomi spôsobmi. Enforcer bude mať nad hlavou žltý krížik, pokiaľ ostanete v blízkosti zabitého. Ak vás v tomto prípade spozoruje, budete odhalený ihneď, ako vás uvidí. Ak sa vzdialite od mŕtveho, nad hlavou Enforcera sa žltý krížik zmení na biely a to znamená, že ak okolo Enforcera prejdete a uvidí vás, tak isto budete odhalený ale pravdepodobne až za dáku chvílku od spozorovania, čiže budete mať čas na dáky krycí manéver.

Na konci videa nie je presne ukázaná cesta, ako zabiť hlavný ciel, no komentátor odkazuje, že budete môcť zhodiť celú svetelnú výzdobu na pódium v momente, ako sa váš ciel na pódiu objaví.

Z tejto informácie vyplýva, že možností ako zabiť, bude viac než dostatok.

15 minutové komentované video prezentujúce nové prvky hry

 

Hitman vychádza 8. decembra pre PS4, Xbox One a PC.

 

Zdroj: Vlastný.

Komentuj!