Register

A password will be e-mailed to you.

Electronic Arts, ako vydavateľ celosvetovo známej značky Battlefield ma na pláne ďalšie pokračovanie v roku 2016.

Konkrétne to odhalil a zároveň potvrdil telefonát medzi investorom Blake Jorgensenom a hovorcom za Electronic Arts.

“V podstate chceme týmto vyjadrením povedať, že naším úmyslom je mať na trhu každý rok, po dobu niekoľkých následujúcich rokov, akčnú strieľačku z pohľadu prvej osoby a z tohto žánru chceme urobiť jeden z našich pilierov hier, ktoré vydávame.”

V roku 2015 bude zastupovať tento žáner očividne dĺho očakávaný Star Wars: Battlefront, nabudúci rok by to mal byť nový Battlefield.

dice-logo

Je však zaujímavé vyjadrenie o tom, že sa EA chce držať FPS žánru na ročnej báze, vzhľadom na vyjadrenie od Patricka Söderlunda, ktorý sa vyjadril tak, že neplánujú vydávať hry z Battlefield univerza každý rok. Nový Battlefield prichádzajúci v roku 2016 však nemusí znamenať nepriame potvrdenie tohto vyjadrenia, avšak Battlefield: Hardline vyšiel v marci 2015, ktorý by v podstate potvrdil, že sa EA chce priblížiť modelu Každý rok = Nový Battlefield. Battlefield: Hardline bol však vyvinutý pod záštitou Visceral Games a novo prichádzajúci Battlefield v roku 2016, bude tým pádom vyvinutý pod štúdiom DICE.

Nech už je to akokoľvek, EA disponuje tromi FPS značkami menovite, Battlefield, Battlefront a Titanfall. Takže sa časom presvedčíme, ako budú tieto značky do budúcnosti zaradené do herného portfólia tohto giganta.

 

Zdroj: PCGamer, Vlastný.

Komentuj!