Register

A password will be e-mailed to you.

Najväčší herný sviatok je tu! A hoci samotná výstava E3 otvorí svoje brány až o niekoľko dní, tlačové konferencie pridružené k tejto najvýznamnejšej a najväčšej hernej akcii začínajú už dnes. Ako už je posledné roky zvykom, spoločnosťou ktorá celý tento kolotoč štartuje je EA so svojou akciou zvanou EA Play. Čo môžeme čakať?

V prvom rade sú to už známe hry, medzi ktoré patrí Battlefield V, športy od EA Sports (Madden NFL 19, FIFA 19, NHL 19, NBA Live 19) a očakávané RPG Anthem o BioWare, ktoré sa svetu predstavilo minulý rok. Reč podša všetkého dôjde aj na Star Wars, keďže EA má vo svojej moci práva na herné spracovania tohto fenoménu. To by však nemalo byť všetko. Určite sa objaví, prípadne objavia nejaké menšie hry v rámci EA Originals. Favoritom je Unravel 2, ktorý už dokonca obdržal vekový rating, a tak hru dnes pravdepodobne spoznáme aj oficiálnou cestou.

Určite nemožno opomenúť aj značku Dragon Age, o ktorej sa už dlhšiu dobu šepká. Je pravdou, že BioWare majú plné ruky práce s Anthem, no toto štúdio má dostatok zdrojov na to, aby mohlo naplno pracovať na dvoch hrách súčasne. Ostatne, o tom, že štrvtý Dragon Age vzniká sa vie už dlhšiu dobu, iba to zatiaľ nikto oficiálne nepotvrdil. Otázne je, či bude cieľom EA pripraviť nejaké zaujímavé prekvapenia, alebo skrátka iba poukázať na silu hier, ktoré už poznáme. Ako to dopadne sa dozvieme už o 20:00 nášho času, kedy tlačová konferencia začína. Pokiaľ sa neviete dočkať, o 19:30 začne pre-show, ale tej veľkú dôležitosť nepripisujeme.

A keď sa tak nad tým zamyslíme, my by sme uvítali návrat série Dead Space, i keď štúdio Visceral Games už neexistuje. A čo vy?

Komentuj!