Register

A password will be e-mailed to you.

Humble Bundle aj po sviatkoch pokračuje vo svojich akciách a rozdávaní kľúčov k rôznym hrám. Po novom roku je prvou takou hrou zaujímavá akčná taktická stratégia kombinovaná s RPG prvkami s názvom The Red Solstice.

Príbeh The Red Solstice sa odohráva v ďalekej budúcnosti na Marse. Obrovská prašná búrka zasiahla oblasť tamojšieho hlavného mesta Tharsis. Zvyšným menším kolóniám sa nedarí nadviazať spojenie s mestom a tak je na miesto vyslaná menšia jednotka, aby preverila tamojšiu situáciu.

Hra bola pôvodne financovaná cez Kickstarter aj jej inšpirácia takými titulmi, ako je StarCraft II: Wings of Liberty, alebo Warhammer 40,000: Dawn of War je zjavná. Na výber máte kampane pre jedného hráča alebo pre kooperačný multiplayer.

V singleplayerovej časti dostanete pod kontrolu hlavného hrdinu a ďalších troch členov do jeho tímu. Na výber máte až z ôsmich kategórií. Každá trieda má svoje špecifické schopnosti. Nepriateľov je veľa a tak len opatrný postup so všetkými členmi je zárukou úspechu. Členom svojej družiny môžete dávať jednoduché príkazy. Kooperačný multiplayer ponúka hru až pre ôsmich hráčov. Každý hráč si ovláda svoju vlastnú postavu.

Akcia končí zajtra o 19:00. Hru môžete získať na tomto odkaze.

Komentuj!