Register

A password will be e-mailed to you.

Humble Bundle opäť predstavil skvelý balík, ktorý sa týka nezávislých hier. V poradí už osemnásty Indie Bundle ponúka z každého žánru niečo a preto by mal zaujať väčšinu hráčov.

Povedzme si pravdu, nedávne ponuky balíkov na stránke Humble Bundle neboli príliš svetoborné. O to viac môže potešiť najnovšia nabitá ponuka, kde nájdeme veľmi kvalitné hry, ktoré sú zároveň známe aj medzi hráčmi. Klasikou je rozdelenie balíku do troch úrovní podľa zaplatenej ceny a možnosť prispieť aj na charitu.

Najnižšia vrstva je dostupná od 1 doláru a ponúka 3 hry. Prvou je Ziggurat, úspešná rogue-light FPS z procedurálne generovaného fantasy prostredia. Medzi nezávislými vývojármi sa jedná o pomerne obľúbený žáner a práve spomínaná hra je považovaná za jedného z ich najlepších zástupcov. Druhou hrou je Windward, kde sa chopíte kormidla vlastnej lode v procedurálne generovanom sandboxe. Úroveň zakončuje SteamWorld Heist, taktické ťahové RPG videné zboku, kde dostanete kontrolu nad skupinou rôznych robotov vo vesmíre a budete prepadávať lode a kradnúť potrebné suroviny.

Prostredná vrstva sa vám odomkne po prekonaní priemernej platby všetkých hráčov, momentálne sa pohybujúcej na hranici 7,5 dolárov. Tu sú zatiaľ známe iba 3 hry, avšak o týždeň sa ich počet ešte rozšíri. Patrí sem Kentucky Route Zero, interaktívna adventúra odohrávajúca sa v USA, kde váš bežný deň šoféra nákladného vozidla z ničoho nič naberie nečakané komplikácie. Taktiež tu nájdete Beholder, mix stratégie a adventúry. Ako správca bytového domu v totalitnom režime sa budete starať o pohodlie svojich nájomníkov a zároveň o nich zisťovať súkromné informácie pre vládnu stranu. Treťou hrou je veľmi známy Goat Simulator v GOATY edícii, bláznivá hra pre okamžitú zábavu. Najvyššia vrstva vám za 13 dolárov ponúkne Owlboy, veľmi dobre hodnotenú plošinovku, ktorá vyšla iba nedávno.

Celkom pestrý mix, čo poviete? Už teraz určite stojí za to a nerozhodní hráči si môžu ešte počkať na doplnenie prostrednej vrstvy, kde určite pribudnú aspoň 2 nové hry.

Komentuj!