Register

A password will be e-mailed to you.

Nestáva sa často, aby Humble Bundle ponúkal hry pre inú platformu, ako je PC. Najnovší balík je výnimkou, pretože je určený výhradne pre majiteľov konzol PlayStation.

Za najnovším balíkom stojí spoločnosť THQ Nordic, ktorej patrí hneď niekoľko zaujímavých značiek. Aj keď sa jedná o multiplatformové tituly, ponuka platí iba pre konzoly od Sony, navyše musíte mať americký PSN účet. Prestaňme to ale naťahovať a poďme sa pozrieť na všetky ponúknuté hry.

Najnižšia úroveň (klasicky dostupná za minimálnu cenu 1 dolára) vás odmení piatimi hrami. Najväčším trhákom je v nej patrí podarená adventúra The Book of Unwritten Tales 2, klasická FPS Red Faction a prvý diel kvalitnej adventúrnej série Deponia. Nájdeme tu ale aj nenápadnú kooperačnú hru Super Dungeon Bros a edíciu ArcaniA: The Complete Tale, ktorá obsahuje štvrtý diel známej RPG série Gothic aj s datadiskom Fall of Setarrif.

Prostredná vrstva bude vaša, ak prekonáte priemer všetkých platieb, ktorý je momentálne postavený pomerne vysoko na takmer 12 dolárov. Sú v nej 4 hry, menovite ťahová sci-fi stratégia Battle Worlds: Kronos, kreslená 3D akčná plošinovka Legend of Kay Anniversary a prvé dva diely Destroy All Humans!, pomerne kladne prijatej série akčných adventúr v otvorenom svete. Najviac vás však zrejme zaujme najvyššia vrstva. Za 15 dolárov totiž ponúka veľmi dobré akčné hry DarksidersDarksiders II, navyše ich dostanete v klasických verziách pre PS3 a aj vylepšených verziách pre PS4. Poslednou hrou balíka sú arkádové preteky motoriek MX vs. ATV Supercross, po vzore svojich kolegov taktiež dostupné pre PS3 aj PS4.

Celkom zaujímavá ponuka, čo poviete? PC hráči na ňu môžu iba smutne pozerať, majitelia PlayStationu by však mohli takúto ojedinelú ponuku využiť.

Komentuj!