Register

A password will be e-mailed to you.

Hry od Telltale Games sú medzi hráčmi obľúbené, najmä teda The Walking Dead. Okrem toho však má toto štúdio v portfóliu niekoľko iných značiek a už toto leto k nim pribudne ďalšia. Pôjde o BATMAN – The Telltale Series, ktorá sa po prvý krát od oznámenia prezentuje in-game zábermi.

Od herného spracovania jedného z najznámejších komiksových hrdinov si Telltale Games pravdepodobne sľubujú veľa. Nasvedčuje tomu i fakt, že práve v tomto titule by sme sa mali dočkať množstva noviniek a vylepšeného grafického engineu, po ktorom priaznivci hier od tejto spoločnosti volajú už dávno.

1yj09h3

BATMAN – The Telltale Series bude na výstave E3 prezentovaný novinárom, avšak má ísť o predvádzačky za “zatvorenými dverami”. Či následne bude možnosť podeliť sa o dojmy so zvyškom sveta zatiaľ nevieme, no časom k tomu dôjsť každopádne musí vzhľadom na dátum vydania prvej epizódy (presne síce nevieme, no termín leto značí, že čakať nebudeme dlho).

DxfgH8z

Epizodická séria sa opäť pozrie na PC, herné konzoly (pravdepodobne takmer na všetky, ako tomu bolo aj pri predošlých Telltale hrách) a mobilné zariadenia s Androidom či iOS. K dispozícii majú byť aj fyzické kópie (iba pre konzoly), na ktorých bude prvá epizóda s pribaleným Season Passom. Síce je v tomto prípade vydanie fyzickej kópie v takejto podobe zbytočné (rozumnejšie by bolo vydanie po skončení celej série), no aspoň bude možné vlastniť krabičku do zbierky.

HzwyncT

V správnom Batmanovi nesmie chýbať akcia, zločin, ikonické záporné postavy, korupcia či dráma, no a tieto prvky vraj máme očakávať i v hre. Autori sa vraj už tešia na deň, kedy sa prvá epizóda dostane medzi hráčov. Tešíme sa i my, tak snáď to nadšenie nevyprchá v prvých minútach…

Fwll1ZY

Samozrejme nebudú chýbať ani známe mená, ktoré hlavným postavám prepožičali svoje hlasy. Populárny Troy Baker sa predstaví ako Bruce Wayne, Travis Willingham ako Harvey Dent, Erin Yvette ako Vicki Vale, Enn Reitel ako Alfred Pennyworth, Murphy Guyer ako James Gordon, Richard McGonagle ako Carmine Falcone a Laura Bailey ako Selina Kyle.

Zdroj: Telltale Games

Komentuj!