Register

A password will be e-mailed to you.

Ešte skôr, ako sa o 22:00 začne prezentácia spoločnosti EA tu máme plnohodnotný trailer na singleplayer kampaň v Titanfall 2, ktorý sa rozhodne oplatí vidieť.

Dôvod skoršieho zverejnenia traileru na Titanfall 2 je jednoduchý, EA popoludní testovala svoj stream, v rámci ktorého bežala prezentácia práve z tohto titulu. Niekoľko fanúšikov si to všimlo a stihli z prezentácie urobiť záznam a ten následne nahrali na internet. EA síce tieto nahrávky začala blokovať, no čo je raz na internete, to tam aj zostane.

Našťastie si v EA uvedomili, že nie je na čo čakať, postavili sa situácii čelom a tak tu máme oficiálny trailer na singleplayerovú kampaň v Titanfall 2.

Titáni majú tentokrát vedieť aj rozprávať a oplývať určitou osobnosťou, čo oproti prvej hre bude znamenať podstatnú zmenu. Veľkú úlohu má zohrať aj customizácia titána, avšak o nej sa dozvieme viac asi až počas prezentácie štartujúcej o 22:00. Určite EA o titule prezradí viacero zaujímavých informácií, neminie nás ani ukážka multiplayeru či trailer na hru pre viac hráčov. Dátum vydaniu však už poznáme, Titanfall 2 vyjde iba týždeň po Battlefield 1, a to 28. októbra pre PC, PS4 a XBOX One.

Komentuj!