Register

A password will be e-mailed to you.

Titul Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands bol predstavený minulý rok počas E3, no následne zostalo ohľadom tohto zaujímavého počinu pomerne ticho. Vydanie je naplánované na fiškálny rok 2017, čo pokojne môže znamenať, že sa dočkáme ešte tento rok. Aby však UbiSoft hru pripomenul, vydal v uplynulých dňoch nový trailer, ktorý sa zameriava na postavy, no odhaľuje aj rôzne edície, ktoré si budú môcť záujemcovia zakúpiť.

V prvom rade tu máme avizovaný trailer, ktorý dostal názov “We are Ghosts”. Ten naznačuje, že špeciálna jednotka v hlavnej úlohe je prezývaná ako Duchovia. Ak ste náhodou o hre zatiaľ nečítali bližšie informácie, tak titul sa bude odohrávať v Bolívii, pričom Vašou primárnou úlohou bude boj s drogovým kartelom Santa Blanca, ktorý danú oblasť premenil na akýsi narkoštát. Pôjde o desiaty titul v sérii Ghost Recon, no po prvý krát v histórii tejto značky dostaneme open-world. V hre budú prítomné rôzne typy terénu, od vyprahnutých púští až po vysoké hory. Počítať treba s dynamickým počasím a striedaním dňa a noci. Aby presun po krajine nebol príliš zdĺhavý, autori do hry zakomponovali aj niekoľko druhom vozidiel, ako buginy, helikoptéry, motorky a podobne. Viac informácií o Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands sa máme dozvedieť už o pár týždňov na tohtoročnej E3, zatiaľ nám musí postačovať nový trailer.

Ešte zopár informácií k špeciálnym edíciám. V prvom rade to bude Deluxe Edition, kde samozrejme nebude chýbať samotná hra, oficiálny soundtrack, herná mapa Bolívie, bonusové zbrane, skiny na zbrane, výbava, motocykel a tri emblémy, ktoré slúžia ako XP boosteri. Cena edície je podľa obchodu Uplay stanovená na 59,99 € v prípade PC verzie, no mapu a soundtrack by mali obdržať iba záujemcovia o fyzickú kópiu.

2016052713274722478

O niečo zaujímavejšia (a drahšia) bude Gold Edition, ktorej obsahom bude Season Pass (počíta sa s dvoma veľkými rozšíreniami) a bonusový obsah v podobe zbraní, výbavy a motocyklu. Síce neobsahuje mapu, či soundtrack, no Season Pass bude pre mnohých určite zaujímavejšou voľbou. Cena edície bude 89,99 € v prípade PC verzie, konzolové verzie budú stáť 99,99 €.

2016052713275495599

Poslednou a najbohatšou edíciou bude tzv. Calavera Collector’s Case, ktorú však bude možno zakúpiť exkluzívne iba cez Uplay obchod. Tá ponúkne obsah oboch predošlých edícií, no navyše pridá funkčnú repliku headsetu, ktorý používajú Duchovia, lebku kartelu Santa Blanca, tri pohľadnice plus puzdro, a to všetko bude pekne zabalené v exkluzívnom Calavera zberateľskom boxe. Cena tejto edície bude 139,99 € (PC), respektíve 149,99 € (PS4 a XBOX One).

2016052713280363793

Pre porovnanie špeciálnych edícií pripájame ešte tabuľku, v ktorej si jednoducho môžete pozrieť, čo je obsahom daných edícií.

porovnavacka verzii

Jeden spoločný bonus dostanú všetci predobjednávatelia Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, a to exkluzívnu misiu The Peruvian Connection.

o_07d84128

Komentuj!