Register

A password will be e-mailed to you.

Keď začiatkom januára prišiel server GameStory.eu s anketou o najlepší československý herný magazín za rok 2015, ako mladý denník sme do súťaže išli s malou dušičkou. Vďaka vašej priazni však nakoniec somhrac.sk zbieral medaily všade, kde sa len dalo.

Hlasovanie prebiehalo počas tohto januára a rozhodovali hlasy samotných čitateľov. Magazín somhrac.sk vyniesli vaše hlasy do prvej trojky vo všetkých kategóriách ankety.

V kategóriách Magazín s najkvalitnejšími novinkami, Magazín s najrýchlejšími novinkami a Magazín s najlepšími recenziami sme sa vďaka vám ocitli na treťom mieste v Českej a Slovenskej republike. V kategórii Najkrajší dizajn webu sa somhrac.sk stal dokonca najlepším spomedzi všetkých slovenských magazínov.

Kompletné výsledky:

Vysledky_Hlasovania_redakcia_2016 (1)

V mene redakcie vám chceme úprimne poďakovať za hlasy a priazeň, ktorú ste nám prejavovali počas prvých mesiacov existencie nášho magazínu. V roku 2016 sa naďalej budeme snažiť neustále zlepšovať, prinášať vám tie najlepšie a najčerstvejšie novinky, a taktiež recenzie videohier a príslušenstva pre pravých hráčov.

Ďakujeme!

Komentuj!