Register

A password will be e-mailed to you.

Nintendo stále nekompromisne pokračuje vo svojej ceste, kde dominuje sektoru s titulmi pre mladších i starších. Mario, Luigi, Zelda, Kirby a mnohé ďalšie svetoznáme postavičky prichádzajú v pravidelných intervaloch a štandardne doručia nadpriemerný žánrový zážitok. Už v novembri pritom môžeme očakávať ďalšiu iteráciu bratského dua, tentokrát v spoločnom projekte.

Na úvod môžeme zmieniť, že Brothership dorazí exkluzívne na Switch. Konkrétne 7. novembra 2025, čo znamená, že už o menej ako mesiac vyjde toto atraktívne sa javiac RPG, ktoré sa však ocitá v tieni nedávneho Paper Maria, respektíve remasterovaného hitu menom Thousand-Year Door.

Áno, pokiaľ ste to nevedeli, novinka spadá práve pod túto kolónku. Čakajú na vás napínavé ťahové strety, množstvo predmetov užitočných pre ofenzívu či rovnako podstatnú defenzívu a v neposlednom rade aj pestrý výber protivníkov lemujúcich rôznorodé svety. Patrí sa upozorniť na fakt, že zvolená vizuálna stránka je na internete predmetom debát, nakoľko niekomu príde lacná či nedostačujúca. Iným sa však pozdáva. Je ale pravdou, že ide o odklon od tradičných štylistických prvkov, s ktorými obrovská zahraničná korporácia spravidla pracuje. A naozaj ťažko povedať či vám zmena sadne.

Samotný názov jemne predstavuje nastolený koncept. V tomto dobrodružstve ste na všetko dvaja. Pomáhate si v stretoch, no aj pri cestovaní alebo prekonávaní neľahkých prekážok. Práve v tomto bode tkvie unikátnosť nadchádzajúcej záležitosti, pričom, ako poznáme tvorbu Nintenda, jednoduchý koncept využije na úplné maximum. A ktovie, možno pôjde o jeden z posledných titulov vydávaných na Switch. Ostatne, upgrade konzolového hardvéru by sa už rozhodne zišiel. Nehovoriac o tom, že je predmetom špekulácií nejaký ten piatok.

Komentuj!