Register

A password will be e-mailed to you.

NACON Studio Milan prináša nové video, v ktorom sa delí s fanúšikmi o čriepky z vývoja titulu Terminator: Survivors. Ten 24. októbra dorazí na PC v rámci predbežného prístupu, no skrátka neprídu ani majitelia konzol, no budú si musieť počkať dlhšie.

Cieľom tímov pod vedením Marca Ponteho, generálneho a kreatívneho riaditeľa, je verne stvárniť atmosféru prvých dvoch filmov s dôrazom na prežitie a pocit, že vás neustále prenasleduje obávaný T-800. V hre dostane hráč pod kontrolu základňu odboja s možnosťou budovať ju a vylepšovať svoje vybavenie. Môže tiež komunikovať s viacerými ďalšími ľudskými frakciami bojujúcimi o zdroje a územie, pričom každá z nich má vlastný pohľad na svet a vlastné presvedčenie o Skynete, ako aj o svojej úlohe v chaotickom a zničenom svete.

Aby sa hráč viac ponoril do zničeného sveta, štúdio vytvorilo množstvo rôznych prostredí a venovalo veľkú pozornosť špecifickým vlastnostiam jednotlivých biómov (horské zóny, púšte a mestské ruiny). Podstatnou súčasťou titulu sú aj súboje, kde si každá konfrontácia vyžaduje starostlivé plánovanie, aby ste sa vyhli rýchlej a krvavej smrti.

Zatiaľ znejú plány vývojárov dobre, projekt má ambície ponúknuť skutočný post-apokalyptický svet, kde bude nutné premýšľať a taktizovať pri každom strete s nepriateľmi, no uvidíme, či sa autorom podarí tieto plány aj uskutočniť.

Zdroj: tlačová správa

Komentuj!