Register

A password will be e-mailed to you.

Fights in Tight Spaces je v podstate logickou hrou, v rámci ktorej využívate rôzne kartičky, aby ste pokorili svojich nepriateľov skrývajúcich sa v danej úrovni. Ako už názov napovedá, primárne ste protivníkov eliminovali rôznymi bojovými chvatmi. Najnovšie sa však do hrania (prostredníctvom DLC) pridávajú zbrane podľa vášho výberu.

Rozhodne v tomto prípade nejde o veľký titul, ktorý by svojho času zbieral všetky relevantné ocenenia. Skôr možno hovoriť o malom atraktívnom projekte šikovne využívajúcom unikátny koncept. Samozrejme, kartových titulov existuje neúrekom, avšak iba zopár dokázalo odolať zubu času a rozpráva sa o nich i roky po pôvodnom vydaní (Darkest Dungeon alebo Inscryption).

Aj Fights in Tight Spaces je vo svojom pôvode takýmto titulom, keďže v rámci určitého typu hráčskej komunity stále rezonuje. A to už od jeho vydania ubehli dva roky. Práve vychádzajúce rozšírenie pritom upozorňuje na svoju existenciu formou ukážky, ktorá nedisponuje žiadnou skutočnou hrateľnosťou.

Skôr sa jedná o animovanú sekvenciu tematicky približujúcu spôsob, ktorým oživí už štandardizované hranie. DLC je k dispozícii na osobných počítačoch, takže v prípade, že vás zaujalo, viete si ho zakúpiť za vlastné peniaze. Takisto je dôležité upozorniť, že vás vyjde na 8,77 €. Až do piateho októbra je hráčom uštedrená desať percentná zľava. Nemalo by preto ísť o zanedbateľnú invenciu, nakoľko podobná suma je takmer polovicou cenovky celého projektu.

Komentuj!