Register

A password will be e-mailed to you.

Mikuláš už úspešne minulý týždeň vyprázdnil svoje vrece a všetky sladkosti boli doručené. Nás však čakala rovnako aj poriadna nádielka veľkých informácií, z ktorých si pripomenieme niekoľko najzaujímavejších. Musíme však uznať, že sa toho udialo vskutku dosť.

  • Na úvod potešíme všetkých, ktorí s napätím očakávajú novinky ohľadom pripravovaného Baldur’s Gate III. Hneď začiatkom týždňa sme sa dočkali teaseru, v ktorom Larian Studios lákali všetkých fanúšikov na známu dvojku Minsc a Boo, no stačilo pár dní a vonku sa objavil aj plnohodnotný trailer s dátum vydania. Zdá sa, že po rokoch čakania sa nám Baldurova brána konečne opäť otvorí. Ak ste zvedavý kedy, využite nasledujúci link.
  • Kým Baldur’s Gate III láka hráčov svojimi postavami, tvorcovia Dead Space remake nám ponúkol rovno osemnásťminútové video, kde máme možnosť si pozrieť úvod hry. Treba uznať, že ide rozhodne o pôsobivý marketing. V prípade, že vám uniklo, máte možnosť si ho zhliadnuť tu.
  • Ak ste boli niekedy zvedaví ako vzniká hudba do hry, Hogwarts Legacy vám dáva možnosť. Stačí len využiť tento link a zistíte všetko čo potrebujete.
  • Bioware predstavujú bližšie pripravovaný Dragon Age: Dreadwolf v krátkom teaseri, kde je ústrednou postavou elf Solas, ktorého poznáme už z predošlej časti Inquisition. Akú úlohu zohráva v nasledujúcom titule? Dozviete sa, keď kliknete sem.
  • Máme za sebou aj The Game Awards 2022, z ktorého prišlo veľké množstvo herných oznámení, no rovnako poznáme aj víťazov v jednotlivých kategóriach. Kompletný zoznám nájdete v našom článku.
  • Fanúšikovia akčnej série Tekken sa dočkali nového traileru na chystaný Tekken 8. Dátum vydania zatiaľ známy nie je, no podľa dostupných informácií vývoj prebieha bez problémov. Trailer máte možnosť zhiadnuť, keď využijete tento link.
  • Na radosť však majú dôvod aj majitelia PC. Konečne dostanú možnosť si vyskúšať v plnej paráde hneď dva tituly, ktoré si zatiaľ mohli užiť len hráči Playstation. Konkrétne ide o Returnal a The Last Of Us Part I, pričom v prípade druhej spomínanej hry sme sa dočkali aj dátumu vydania. Všetky podstatné informácie sa dozviete, z priložených linkov. Kliknite sem a sem.
  • Kojima potvrdili dohady viacerých hráčov, ktorí predpokladali, že titul s krycím názvom “Ocean” bude v skutočnosti pokračovanie obľúbeného Death Stranding. Titul sa tak predstavuje v oficiálnom traileri, ktorý nájdete v našom článku.
  • Ak ste fanúšikom titulu Among Us, možno vás poteší správa, že Innersloth konečne sprístupnili nový herný mód s názvom “Hide N Seek”. Hoci viacerí hráči tento štýl zábavy využívali aj v klasickom móde, do hry sa dostáva takto niekoľko zaujímavých zmien. Dozviete sa ich, keď kliknete sem.
  • Dnešný súhrn uzavrieme ešte správou ohľadom Diablo IV. Tí vo svojom najnovšom trailieri potvrdzujú dátum vydania hry, ktorý sa od toho nedávno leaknutého líší len minimálne. Fanúšikovia tejto série tak majú určite dôvod na radosť. Ak ste zvedaví na dátum vydania, využite k tomu tento link.

Komentuj!