Register

A password will be e-mailed to you.

Očakávané RPG Baldur’s Gate 3 sa objavilo v Early Access verzii ešte 6. októbra 2020 a odvtedy tento nový diel znovuzrodenej série postupne nadobúda nové triedy, dôležité systémy a množstvo ďalšieho obsahu. Hráči sú nadšení, o čom svedčia aj vysoké hodnotenia používateľov v službe Steam.

V novom videu, zverejnenom na The Game Awards 2022 sme mohli pozrieť na titulné mesto Baldur’s Gate a na nedávno oznámený návrat známych postáv série, hraničiara Minsca a elfskú druidku Jaheiru. Naposledy sa s nimi fanúšikovia stretli pred viac ako dvadsiatimi rokmi.

K dispozícii je už aj možnosť predobjednania zberateľskej edície v hodnote 260 €, obsahujúcu veľkú bojovú diorámu Drow vs. Mindflayer. Tiež artbook v tvrdej väzbe, nadrozmernú D20 zo zinkovej zliatiny, nálepky, látkovú mapu, prívesok na kľúče s hlavonožcami (zvanými aj mozkomorovia), či booster balíčky pre Magic: The Gathering alebo certifikát pravosti.

Ak máte záujem o túto zberateľskú edíciu, tak vedzte, že sa jej vyrobí len 25 000 kusov. K dispozícii je na oficiálnej webovej stránke hry. Baldur’s Gate 3 vyjde v auguste 2022.

Komentuj!