Register

A password will be e-mailed to you.

Tohtoročný Halloween bude strašidelný aj medzi autami v populárnych netradičných futbalových pretekoch Rocket League. K dispozícii budú nielen strašidelné modely áut, silne inšpirované najpopulárnejšími hororovými filmami, ale tiež množstvo arén a výziev.

Hráči budú súťažiť vo forme PvP o otvorenie rôznych predmetov, v ktorých sú hororové príšery a zloduchovia vrátane Billyho z kultového hororu Saw, či Chuckyho z Child’s Play. Samozrejme, každý zloduch má na modeli auta nielen svoju vlastnú špeciálnu potlač, ale aj osobitné kolesá. Plnenie výziev však nebude len o zbieraní áut. Čakajú nás aj halloweenske predmety vrátane zlatých tekvíc, ktoré po otvorení ponúkajú vzácne predmety.

V obchode nájdete tiež špeciálne štylizované výbuchy pri góle, Chuckyho nezabudnuteľný smiech pri každom úspešnom výstrele, pričom objaviť môžete aj explóziu inšpirovanú bábkou Billy. Zároveň máte možnosť vyskúšať si nový režim Cube, v ktorom sa vaša lopta zmení na desivú tekvicu, zvýši sa jej rýchlosť a pridá sa niekoľko silných skokov.

Celá udalosť s názvom Haunted Hallows je samozrejme časovo obmedzená. Strašidelné autá sa v Rocket League objavia 19. októbra a budú slúžiť na hranie v režime Cube. Heatseeker sa vráti 26. októbra a to všetko si môžete vychutnať až do 1. novembra 2022.

Rocket League je free-to-play titul, ktorý vyšiel na platforme PC (iba Epic Games) a všetky aktuálne konzoly.

Komentuj!