Register

A password will be e-mailed to you.

Adventúra Slime Rancher určite patrí medzi tie úspešnejšie tituly. Jej predaj sa vyšplhal až na 300 000 kusov a v službe Steam mala 95 % pozitívnych recenzií z celkového počtu 6 000 000 recenzií. Nie je teda žiadnym prekvapením, že sa dočkala pokračovania.

Slime Rancher 2 bude nadväzovať na príbeh prvého dielu, takže fanúšikovia môžu byť spokojní, že sa opäť ujmú úlohy hlavnej postavy Beatrix LeBeau. V jej úlohe sa vydajú na cestu cez Slizké more na Dúhový ostrov. Do cesty sa im postavia desiatky podivných zvierat, ktoré sú väčšinou zložené zo slizu. Pri objavovaní tradične krásneho, farebného sveta budete objavovať tieto slizké tvory a potom ich zbierať na svojej farme, aby ste mohli rozšíriť svoje honosné panstvo.

Samozrejmosťou sú desiatky nových druhov materiálov a záhadných technológií, či nových obyvateľov planéty, ktorých budeme nachádzať počas objavovaní tamojšieho sveta.

Plná verzia bude vydaná podľa vývojárov zo štúdia Monomi Park najskôr za 18 mesiacov. Slime Rancher 2 je k dispozícii na konzole Xbox Series X/S a verzia pre PC je k dispozícii v službe Steam, Epic Games Store a v Game Passe.

Komentuj!