Register

A password will be e-mailed to you.

Séria Resident Evil je tu s nami viac, ako dvadsať rokov, pričom právom patrí medzi klenoty svojho žánru. Je pravda, že tvorcovia postupom času stratili trochu smer a hororové ladenie uvoľnilo miesto čistokrvnej akcii, no tohtoročný, v poradí siedmy diel zase všetko napravil. A pokiaľ ste sa o to ešte nestihli presvedčiť, máme pre vás súťaž o jeden z najlepších hororov tohto roku.

Obvykle pre vás máme súťaž o jednu kópiu daného titulu, no dnes si budete môcť zasúťažiť o dve kópie, pričom na svoje si prídu fanúšikovia PC a PlayStation 4. Vďaka internetovému obchodu Kinguin pre vás máme PC verziu tohto veľmi vydareného počinu, no a promo verziu pre PlayStation 4, z ktorej sme Resident Evil VII: Biohazard recenzovali pre vás máme vďaka spoločnosti Cenega. Hru vám určite nemusíme predstavovať, no ak náhodou neviete, o čo v najnovšom pokračovaní dlhoročnej série ide, zamierte na tento odkaz, ktorý vás presmeruje na našu recenziu. Pokiaľ by to náhodou bolo málo, určite prídu vhod aj recenzie DLC Banned Footage Vol. 1 a Vol. 2. Poďme už však na samotnú súťaž.

Pre zaradenie do zlosovania je potrebné dať na Facebooku verejne zdieľať status odkazujúci na súťaž, a taktiež dať na súťažný status like. Do komentára napíšte preferovanú platformu, aby pri losovaní nedošlo k nedorozumeniu. Je to skutočne jednoduché, takže sa neváhajte zapojiť, môžete získať tento titul takmer bez námahy.

Nezabudnite našu FB stránku podporiť likom, budete tak mať prehľad o novinkách z herného sveta a neuniknú vám ani ďalšie súťaže 🙂

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení členovia redakcie somhrac.sk a pracovníci internetového obchodu Kinguin. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 19. apríla 2017 do 22. apríla (vrátane), 23:59 hod.. Meno výhercu zverejníme v nasledovných dňoch.

Komentuj!