Register

A password will be e-mailed to you.

Remaster prvých troch dobrodružstiev Crasha Bandicoota sa neúprosne blíži. Pomaly naberá na obrátkach aj mediálna kampaň, takže sa nám objavujú stále nové gameplay videá, ktoré prezentujú, ako bude Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vzdávať úctu pôvodným, dnes už legendárnym hrám. 

Pokiaľ ste v minulosti hrali prvý diel Crash Bandicoot z roku 1996, určite vám bude známa úroveň Upstream. Práve tento level sa rozhodli vývojári zo štúdia Vicarious Visions prezentovať tentokrát. Ako je vidieť, autori si dali skutočne záležať na tom, aby remastrovaná verzia bola verná predlohe a fanúšikovia tento fakt určite ocenia.

Pre niekoľkými dňami vyšlo najavo, že v niektorých obchodoch predajcov GameStop a Best Buy je k dispozícii hrateľné demo, ktoré záujemcov ponúka možnosť zahrať si dve úrovne. Nie je jasné, či sa demo dostane aj do ponuky PlayStation Store, no určite by to veľa fanúšikov ocenilo. Okrem zákazníkov spomínaných reťazcov si mohli rozpracovanú verziu Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vyskúšať aj ľudia z Naughty Dog, a teda štúdia, ktoré kedysi Crasha priviedlo k životu. Vraj to bolo pre nich skvelé, stretnúť sa s Crashom po toľkých rokoch a mali z titulu veľmi dobré dojmy. Zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že sa moderného prerobenia Crash Bandicoota chopilo správne štúdio a 30. júna si budeme môcť po rokoch opäť zahrať tie staré dobré dobrodružstvá, ktoré sme zbožňovali v minulosti.

Pokiaľ vás titul zaujíma a chceli by ste si prečítať ďalšie informácie, či si pozrieť iné gameplay videá, zamierte na nasledovný odkaz. Pre zaujímavosť ešte prikladáme video, ktoré porovnáva originál s remastrom.

Komentuj!