Register

A password will be e-mailed to you.

Je to len nedávno, čo vývojárske štúdio Obsidian oznámilo svoje nové fantasy RPG Tyranny. Tvorcovia tak trochu netradične vynechali klasickú reklamnú kampaň a oznámili, že hra vyjde už čoskoro. My už poznáme aj presný dátum vydania.

Tým bude 10. november 2016. V tomto unikátnom fantasy svete sa zhostíte úlohy dôstojníka, ktorý slúži zlému vládcovi Kyrosovi. Vo svete Tyranny sa totiž stalo, to, že zlo presvedčivo zvíťazilo nad dobrom. Svet do ktorého hráč vstupuje, je neustále zmietaný nekonečnými bojmi a chaosom. Moc nepomáha Kyrosovi upevňovať iba nemilosrdná armáda, ale aj jeho úradníci a pobočníci. V úlohe Kyrosovho pobočníka bude hráč prechádzať svetom a terorizovať obyvateľstvo, aby bolo úplne oddané tyranovi.

3022683-ver-ss-004

Hráčovou hlavnou úlohou bude udržovať vládu teroru a zla. Našťastie však bude mať na výber, akými prostriedkami alebo spôsobmi to dokáže. Môže ochromiť odpor proti svojmu vládcovi nastolením teroru, alebo to dokázať miernejšími prostriedkami, ako je napríklad korupcia. V hre Tyranny sa stanete sudcom, alebo katom, zvaným Fatebidner, čo pripomína našu stredovekú inkvizíciu, ale vo svete Tyranny to znamená potulného vykonávateľa práva.

Tyranny vyvinulo vývojárske štúdio Obsidian a vydá ho spoločnosť Paradox. Tá stanovila cenu PC verzie na 41,99€, pričom hru si zahráte na operačných systémoch Windows, Mac a Linux.

Komentuj!