Register

A password will be e-mailed to you.

Posledné dni je okolo Rockstar Games rušno. Autori mimoriadne populárne série Grand Theft Auto (GTA) začali v nedeľu teasovať svoj nový titul. Obrázok, ktorý uverejnili na svojom Twitteri, Facebooku a aj oficiálnej stránke bol červenej farby, takže všetci odhadujú, že sa chystá oficiálne, dlho očakávané oznámenie pokračovania série Red Dead.

Nemožno opomenúť, že spomínaný obrázok vyvolal na sociálnych sieťach doslova ošiaľ. Iba tweet so spomínaným obrázkom zaznamenal za necelých tridsať minút viac ako 10 tisíc retweetov, a to nehovoríme o Facebooku a pod.. Ak sú dedukcie správne, k oficiálnemu odhaleniu by mohlo dôjsť už dnes o 15:00. Rockstar totiž uverejnili spomínané náznaky vždy o tretej hodine popoludní nášho času, a keďže pôjde o tretí diel, všeobecne sa očakáva, že na tretí deň (t. j. dnes) už dôjde k samotnému oznámeniu.

reddeadredemption-na-titulku

Nemožno to však brať ako samozrejmosť, Rockstar môže pokračovať v teasovaní, avšak už včerajší tweet dáva jasne najavo, že skutočne pôjde o Red Dead. Zatiaľ tu pre Vás máme včerajší obrázok, ktorý do červeného pozadia z prvého dňa pridal siluetu siedmych kovbojov (narážka na Sedem statočných?), západ slnka a krajinu. Múdrejší budeme dnes o tretej hodine popoludní, kedy by sa malo opäť niečo udiať. Zatiaľ nám zostáva iba skúmať nasledovný obrázok a tipovať, aký podtitul hra ponesie tentokrát.

 

Komentuj!