Register

A password will be e-mailed to you.

Ukrajinské štúdio GSC Game World momentálne pripravuje akčnú survival strieľačku S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, ktorá nám ponúkne masívny svet s veľkými možnosťami.

Ako sa sami autori rozpovedali, Zóna, a teda miesto, v ktorom sa Stalker bude odohrávať, ponúkne až dvadsať štvrtí. Každá z nich však bude iná a každá jedna bude teda disponovať unikátnou atmosférou, ako aj rôznymi nepriateľmi. Hlavný hrdina však nie je žiadnym hrdinom, ale obyčajným človekom, ktorý to v živote nemal jednoduché. Počas hrania bude cítiť hlad, smäd, či únavu a preto bude dôležité myslieť aj na tieto skutočnosti.

Počas hrania natrafíme na rôznych nepriateľov, či anomálie. Hra nám ponúkne 35 zbraní, ktoré bude možné si upraviť. Treba si však dávať pozor na samotnú záťaž vaku, v ktorom budeme spomínané veci prenášať. Vedúci frakcií sa môžu meniť, pričom nie všetky anomálie budú nebezpečné. V hre bude absentovať “levelovanie” a hráč sa bude zlepšovať tým, že bude skúmať, hľadať a objavovať. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl vyjde 20. novembra 2024 na PC a Xbox Series X/S, pričom hráči si ho užijú aj formou Game Passu.

Komentuj!