Register

A password will be e-mailed to you.

Už je to pekných pár rokov, čo sa zelený darebák s dobrým srdcom pozrel na herné zariadenia. Terajšie kalendárny obdobie ale prinesie zmenu, pretože sa dočkáme projektu The Grinch – Christmas Adventures. Čo od neho môžeme očakávať?

Príjemná atmosféra a síce jednoduchý, avšak zato účinný vizuál sľubuje oddychové dobrodružstvo, ktoré počas najrodinnejších sviatkov roka, môže padnúť vhod. Problém trošku ale tkvie v prevedení.

Výsledné kvality sú jednoznačne veľkým otáznikom. Na projekte pracuje relatívne neskúsené autorské zoskupenie zvané Casual Brothers. To si evidentne dokáže vybrať značku, o ktorú môže (potenciálne) byť veľký záujem. Lenže vo videu prítomné akrobatické kúsky, skákanie a ľahké bojovanie s protivníkmi vyznieva prinajlepšom priemerne. Pohyby sú strnulé a asi ani na moment sa nezbavíte pocitu, že hra by si zaslúžila lepšiu prácu s animáciami. Titul napriek tomu odsúdiť nemožno, nakoľko zatiaľ oficiálne nevyšiel a priestor aspoň na čiastočné zlepšenie tu tým pádom rozhodne je.

The Grinch, paradoxne, nevyjde počas zimného obdobia, no dočkáme sa ho ešte na jeseň. Christmas Adventures má podľa aktuálne dostupných informácií vyjsť trinásteho októbra 2023. Na toto príjemné žánrové dobrodružstvo sa môžu pripraviť majitelia osobných počítačov a konzol PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X i Nintenda Switch.

Spríjemníte si herné Vianoce zelenou postavičkou, prípadne vás takto orientované počiny až tak nelákajú? Podeľte sa o svoje názory prostredníctvom komentárov.

Komentuj!