Register

A password will be e-mailed to you.

Titul NEO BERLIN 2087 sa jedného dňa bez väčšieho poprasku objavil na YouTube účte PlayStationu, no ako sa hra objavila, tak aj znova zmizla z hľadáčika. S blížiacim sa gamescomom vývojári svoje dielo pripomínajú hráčskej obci novým trailerom, ktorý ukazuje gameplay zábery a čo-to odhaľuje aj o príbehu.

Od oznámenia v priebehu apríla sme sa o titule mnoho nedozvedeli, no nakoľko sa s vydaním počíta už v roku 2024, vývojári sa, pravdepodobne, radšej naplno venujú vývoju, keďže budú mať relatívne náročné v záplave hier presadiť práve tú svoju. Popis pod trailerom naznačuje, že autori hre veria, veď posúďte vy – NEO BERLIN 2087 je jedinečná akčná RPG hra z pohľadu tretej a prvej osoby, ktorá prinesie hlboký, filmový detektívny thriller odohrávajúci sa v temnom Berlíne budúcnosti. Vyriešte ďalekosiahle sprisahanie na emotívnej kyberpunkovej ceste o spravodlivosti, priateľstve, láske, vine, obetovaní a zrade.

Zdroj: Push Square

Komentuj!

O autorovi

Prvé skúsenosti s hrami Martin zaznamenal v podobe napodobeniny NESu, ktorá niesla meno "Mortal Kombat III", ku ktorej bol pribalený cartridge žltej farby s 999 hrami. Medzi nimi sa nachádzali klasiky ako Mario, Duck Hunt, Double Dragon a pod. Neskôr zakotvil pri PC a PlayStatione, ktorého fanúšikom je dodnes. Herná scéna Martina baví aj v súčasnosti, novinky sleduje dennodenne a okrem hier sa venuje fotografovaniu. Od septembra 2016 pôsobí na pozícii šéfredaktora somhrac.sk.

Súvisiace príspevky