Register

A password will be e-mailed to you.

Komiks Shadowman u nás nie je až tak veľmi populárny, no vo svete je tomu inak. Na základe predlohy už vznikli dve hry, no a tretia je na ceste. Vývoj má pod dohľadom štúdio Blowfish, ktoré sa spojilo s nakladateľstvom Valiant, aby priniesli nový herný titul. O ňom zatiaľ veľa nevieme, dostali sme iba pár informácií a nižšie priložený odhaľovací trailer.

Oficiálny popis pod videom prezrádza, že sa máme pripraviť čeliť svojmu strachu. V tejto srdcervúcej akčnej hororovej hre pre jedného hráča sa chopíme kosy v úlohe začínajúceho Shadowmana Jacka Bonifacia, aby sme ochránili ľudstvo pred hrôzami Deadside. Vstúpime do živého, desivého sveta, ktorý sa pohybuje medzi dvoma rovinami existencie, z ktorých každá má svoje vlastné zvrátené výzvy. Zvládnuť bude nutné viscerálne, odmeňujúce boje so smrtiacimi nadprirodzenými zbraňami a brutálnymi zakončovacími pohybmi, keď budeme bojovať s ľudskými nepriateľmi ale aj pekelnými ohavnosťami. Vďaka pútavému príbehu a temnej atmosfére ponúkne Shadowman nezabudnuteľný zážitok, ktorý v sebe spojí to najlepšie z akčného, hororového a dobrodružného žánru.

Slová autorov znejú ambiciózne, no či sa podaria naplniť ukáže až čas. Prvé dve hry od Acclaimu síce boli fajn, no nešlo o nič nezabudnuteľné. Navyše, Blowfish Studios ako indie štúdio nemá za sebou nič zásadné, takže pochybnosti sú zatiaľ na mieste. Každopádne, hra mieri na PC, PS5 a Xbox Series X|S s tým, že aktuálne sa vydanie plánuje na rok 2024.

Zdroj: VGC

Komentuj!