Register

A password will be e-mailed to you.

Nedávno sme sa dozvedeli, že multiplayerový Crash Team Rumble dorazí 20. júna. Nový príspevok na blogu Activision priniesol ďalšie informácie, ktoré sme doposiaľ nevedeli. V prvom rade prichádza skvelá správe, že Battle Pass nebude ponúkať žiadnu výhodu v boji, keďže prinesie iba kozmetické doplnky.

Všetky bonusy z Battle Passu však bude možné získať aj hraním, takže ak sa rozhodnete zakúpiť si štandardnú verziu hry, ktorá stojí 29.99€ a ušetriť tak 10€ v porovnaní s Deluxe Edíciou, neprídete o nič, ak teda nebudeme počítať okamžité odomknutie bonusov. Zároveň sme sa dozvedeli, že každá sezóna bude trvať zhruba 3 mesiace, čo je dostatočná doba, aby si hráči pravidelným hraním odomkli dodatočný obsah. Fanúšikovia môžu podľa slov z blogu očakávať, že sezóny budú obsahovať jedinečné udalosti, bláznivé výzvy, nové veľkolepé režimy, nové úžasné mapy, nové hrateľné postavy, nové schopnosti a úplne nový 100-stupňový Battle Pass. Už spomínané doplnky by mali byť skiny, emoty, kozmetické doplnky (pravdepodobne oblečenie a rôzne farebné kombinácie pre postavy), bannery, víťazná hudba a ďalšie prvky slúžiace na prispôsobenie si vášho obľúbenca.

Chceme, aby si každý hráč užil vyváženú N. Sane zábavu, ktorú Crash Team Rumble ponúka, a preto sa noví hrdinovia a schopnosti budú získavať prostredníctvom herných výziev a NIE sú viazané na Battle Pass.

Ešte pred vydaním sa však dočkáme uzatvoreného beta testu, do ktorého sa dostane každý jeden hráč, ktorý si titul predobjedná v digitálnej podobe. A čo môžu hráči od uzavretej bety očakávať? V uzavretej bete, ktorá sa bude konať od 20. do 24. apríla, môžu hráči súťažiť s ostatnými hráčmi vo verejných lobby alebo si to rozdať s priateľmi v súkromných zápasoch. Ak budete chcieť pred online zápasom s hráčmi trénovať, môžete si zdokonaliť svoje zručnosti v tréningovom zápase proti botom. Autori dobre vedia o problémoch s matchmakingom v Crash Team Racing od Beenoxu, takže ak sa niekto zo zápasu odpojí, jeho miesto zastúpi bot, aby mal váš tím stále šancu na víťazstvo. Netreba mať ani obavy z toho, že vás silní hráči zadupú do zeme. Aj na to v Toys for Bob mysleli – noví hráči budú spájaní s inými novými hráčmi, aby sa vyhli tomu, že sa dostanú do boja s veteránmi. Nováčikovia sa tak budú môcť naučiť herné mechanizmy vlastným tempom (aj keď naskočia až ku koncu uzavretej bety).

Počas uzavretej bety sa bude testovať vyváženosť hrdinov, vzájomný postup a matchmaking medzi platformami, aby sa vývojári pripravili na veľké spustenie v júni. Pokrok sa síce neprenesie z uzavretej bety do finálnej verzie, ale skorá spätná väzba, ktorú autori získajú od účastníkov uzavretej bety bude mať zásadný význam pri vytváraní dokonalejšieho zážitku pre všetkých hráčov v deň vydania.

Zdroj: Blog Activision

Komentuj!